Italský exmilenec Ivety Bartošové Domenico Martucci Blesk informoval o tom, že na svém zámku našel Ivetinu závěť. Tu podle něj zpěvačka sepsala právě v době, kdy tam loni v červenci pobývala několik dní poté, co ji Martuccimu předal Zdeněk Macura.

Jenže nyní se objevila další závěť, o které promluvil vdovec po Bartošové Josef Rychtář. „Máme předmanželskou smlouvu a Iveta rovněž před notářkou podepsala závěť,“ svěřil se serveru extra.cz s tím, že Martucci lže.

Předmanželskou smlouvu jsme nechali notářkou potvrdit 6. listopadu a paní notářka ten samý den také dořešila s Ivetkou její závěť, obojí Iveta notářsky ověřila a stvrdila k šestému listopadu,“ opakoval dokola Rychtář. Stalo se tak dva měsíce po svatbě Bartošové s Rychtářem, kteří se brali 24. září 2013.

Martucci dosud nezveřejnil, co se v Ivetině závěti skrývá, každopádně nás ujistil, že z ní Josef Rychtář nebude mít radost. Naopak Ivetin syn Artur prý bude každou chvílí boháč. Háček je ale v tom, že Iveta ji prý napsala 12. července 2013, tedy o něco dříve, než si brala Rychtáře. Před svatbou pak u notářky sepsala jak předmanželskou smlouvu, tak prý i závěť. Platná by tedy měla být nejnovější verze.

Jako závěť by se též dal považovat dopis na rozloučenou, který Iveta čtyři dny před sebevraždou sepsala pro Artura (17). „Miluju tě nade vše, jsi dospělý a neztratíš se. Odpusť mi, já už nemám sílu jít dál. Dům je tvůj a peníze, které mi zbyly, taky. Miluju tě. Tvoje máma,“ stojí ve vzkazu. Zpěvačka v něm jednoznačně odkázala majetek i finance pouze svému synovi. Bohužel tam ale chyběl podpis a další nutné náležitosti k tomu, aby dopis byl považován za platnou závěť, tudíž se tato možnost nepotvrdila.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Tajná závěť Ivety byla v Itálii! A prodavačka jako otrok! Blesk TV