„Ani nevíte, jakou jsme z toho s maminkou měli radost! Okamžitě jsme s tou listinou jeli do Prahy a závěť předali notáři,“ řekl Blesku Domenico. Jeho hlas zněl dost vítězoslavně a tak lze tušit, že závěť rozhodně nepotěší pana Rychtáře a že si musí na půlku Ivetina domu v Uhříněvsi nechat zajít chuť.

„Každý asi tuší, jak to stojí. Já ale nic zveřejňovat nebudu, nejsem Rychtář. Dostal to notář, ověřenou kopii kriminální policie. A informoval jsem i Artura, pana Štaidla a Bartošovy. Na nich je, aby zjednali pořádek,“ okomentoval věc Martucci.

Šťastná náhoda

Neopomněl poděkovat Blesku. „Díky vám jsme závěť našli!“ vypráví italský hrabě. „Kdybyste nám nevolali a nechtěli najít nějaké papíry s Ivetiným rukopisem, závěť bychom třeba nenašli nikdy, anebo za mnoho let,“ míní Domenico.

Hned poté, co závěť předal notáři, její ověřenou kopii donesl na kriminální policii, informoval Ivetinu rodinu a včera ráno opustil s matkou republiku.

Matka odletěla na zámek a Martucci sedl do auta a namířil si to na Sardiini. „V Itálii zůstanu pár měsíců. Chci si užít léto a potom si myslím, že mě tedy pan Rychtář teď nebude mít moc v lásce,“ vysvětlil Martucci.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Tajná závěť Ivety byla v Itálii! A prodavačka jako otrok! Blesk TV