Pravý důvod, proč Iveta odjela, byly podle Martucciho výhrůžky Rychtáře zabitím Artura (17). To také uvedl do své výpovědi na kriminální policii.

„Celou dobu jsem mlčel a nikomu nic neřekl, ale situace se změnila, Iveta spáchala sebevraždu. Budu teď bojovat za potrestání Rychtáře, chci, aby skončil ve vězení,“ řekl Nedělnímu Blesku Martucci. Velmi ho rozčílila i skutečnost, že Rychtář může podle zákona na smrti Ivety vydělat a dokonce dostat víc než její syn Artur. „Chci mu pomoci,“ přiznal s tím, že možná právě pravý důvod, proč Iveta loni v červenci tak narychlo opustila jeho italské sídlo.

„Byl jsem na kriminálce podat trestní oznámení na vyhrožování smrtí syna Ivetě Bartošové. Stalo se to loni v červenci, když byla u mé rodiny na zámku. Policii vše brzy potvrdí i svědek, který u toho byl,“ šokoval Domenico Martucci přímo v redakci deníku Blesk včera odpoledne. „Jeho totožnost zatím neprozradím, ale určitě bude vypovídat,“ dodal.

Strach o syna!

O Ivetu se na zámku starala Domenicova maminka, se kterou Iveta komunikovala anglicko-italsky a v to odpoledne prý byla konečně ve skvělé náladě. „Podle mé maminky Ivetě zazvonil telefon. Ona měla dvě minuty před tím ještě na tváři úsměv. Maminka najednou slyšela, jak Iveta křičí do telefonu: „Artura ne, Artura ne!“ Od té chvíle Iveta přestala komunikovat, až do chvíle než dorazil Rychtář a vloupal se do našeho sídla,“ prozradil hrabě.

Porušený slib

„Iveta mě prosila, abych to nikomu neříkal a já jí to slíbil. Teď ale cítím, že musím promluvit. Je to pro dobro Ivety i jejího syna,“ dodal Martucci. Pokud Martucciho svědek skutečně potvrdí vyhrožování Rychtáře, bude muset vdovec říct víc než jen vyhrožovat.

Video
Video se připravuje ...

Martucci exkluzivně: Rychtář vyhrožoval Ivetě smrtí Artura David Turek, Hana Zejdová