Martucci kriminalistům popsal všechno, co se stalo od srpna 2011 až do minulého týdne. Podle Domenica sebevražda Ivety vypadá od začátku jako Rychtářův ďábelský plán. "Do telefonu řekl, že pokud se k němu nevrátí, tak zabije Artura," stojí ve výpovědi, kterou sepsal s kriminalisty.

"Iveta mi sama řekla minulé léto, že jí Josef Rychtář vyhrožoval smrtí syna přes telefon. Požádal jsem českou policii, aby získali nahrávky a zkontrolovali, jestli je to pravda," vysvětloval hrabě redaktorovi Blesku. Že se to tak skutečně stalo prý potvrzuje svědectví jeho maminky. Když Ivetě volal Rychtář, stála vedle ní. Sice neumí česky, ale popsala přesně její chování. Ze začátku prý byla úplně klidná. Najednou však zpanikařila. "Křičela: 'Artur ne! Artur ne!' Je jasné, o co šlo. Když je žena psychicky týrána přes jejího syna, je to největší prasárna na světě," míní Martucci.

Domenico zpěvačce slíbil, že o tom nepromluví, dokud nebude Artur plnoletý. "Pak se ale něco stalo. Iveta spáchala sebevraždu. Už jsem nemohl dál mlčet," dodal na závěr.

Video
Video se připravuje ...

Martucci exkluzivně: Rychtář vyhrožoval Ivetě smrtí Artura David Turek, Hana Zejdová