Ale jak se ukazuje, tak ani jedna reality show televizní diváky nezajímá. Po prvním díle, který si většina pustí ze zvědavosti, padá sledovanost raketovou rychlostí.

Štiky začínaly na půl milionu diváků, ale poslední čísla mluví jasně, minulé pondělí k obrazovkám reality show přilákala 279 tisíc diváků. O trochu líp je na tom Zlatá mládež 2. Druhý díl si ve středu pustilo 314 tisíc diváků.

Ve stejný den jdou dvě reality show TV Nova Utajený šéf a Robinsonův ostrov II. První pořad se 932 tisíci diváky stal jedničkou večera. Robinson s 681 tisíci diváky trojkou. 

Je zřejmé, že Štiky ani Zlatá mládež nebodují a obě televize zřejmě odpočítávají dny do jejich posledního dílu nebo je přesunou do pozdních hodin.

Diváci se prozatím shodují na tom, že ani jeden z pořadu nenabízí vlastně nic, kvůli čemu byste na něj chtěli dívat. "Domácích hádek, které nabízejí Štiky, má řada z nás po krk z vlastního života. Tak proč ještě sledovat ty cizí?" píše jeden z kritiků pořadu televize Prima na Facebooku.

A Zlatá mládež? "Parta pěti neznámých floutků, která v obklopení štábu chodí po Indii a uráží tamní lidi? Tomu se říká dno. Vždyť oni kromě toho, že jsou nezábavní, dělají ještě mezinárodní ostudu! Proč se mají moje dospívající děti koukat na to, jak zženštilý Čech v temné indické dílně nalévá chlastem a utahuje si z lidí, kteří musí pracovat? ČT, vzpamatuj se! Za tuhle mizernou zábavu utrácíš peníze?" zní jeden z mnoha kritických názorů na sociální síti. A dost možná na něm něco je. Zlatá mládež je totiž, alespoň prozatím, naprosto o ničem...

VIDEO: Co ve Štikách nebylo? Kdo dal do mrazáku mrtvou kočku?!!!

Video
Video se připravuje ...

Co ve Štikách nebylo? Kdo dal do mrazáku mrtvou kočku?!!! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Co ve Štikách nebylo? Monika se opřela do druhé dcery! Charlottě smrdí nohy! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Josef Kokta: Až budu Ornelle na obtíž, spáchám sebevraždu! FTV Prima

Více o seriálu Zlatá mládež 2 čtěte ZDE

Fotogalerie
62 fotografií