Přitom to začne docela normálně. Karel (25) pozve své soupeře do zajímavého studentského bytu, hosty ale šokuje poslední příchozí. A je to hodně veliký byt, který s Karlem sdílí ještě sedm vysokoškoláků, úplný mozkový trust. Student žurnalistiky Karel leze do svého patra na spaní po štaflích, což je první z bizarností pondělního večírku.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Týden odstartuje bizarním převlekem hosta! Kdo to je? FTV Prima

Tou největší je ale druhý muž týdne, youtuber Oldřich, který přijde v převleku za seriálovou postavu. Tu ale nikdo nezná, takže ve žluté pláštěnce připomíná spíš příchod neohlášeného deratizátora a u starších žen vzbudí minimálně rozpaky. Na očích má svářečské brýle, takže mu nikdo nevidí do očí, a stylizuje se do své postavy a nikdo neví, co je pravda a co fikce. A proč má na rukou rukavice? Je to gynekolog, jak si myslí paní Jarmila, nebo snad chemik? A maldší generace pak v Oldřichovi poznává Metadona - pod touto přezdívkou vystupuje na internetu bratr kontroverzního youtubera Mishy.

Video
Video se připravuje ...

Hned první den Prostřeno trapas: Důchodkyni se přilepí jídlo na zuby! FTV Prima

Hostitel Karel o sobě sice říká, že je introvert, ale nestydí se a první večeři ustojí se ctí. Hlavně vaření, protože po chutných variacích na carpaccio, kam hostitel vtipně schoval úkol týdne, si na Karlově hráškové polévce se slaninou a hovězím na víně s kaší všichni pochutnají. Carpaccio se ale stane osudným důchodkyni Jarmile (63), které se maso lepí na špatné zuby, nemůže ho rozkousat ani odlepit od zubů, takže ho ve finále musí vyplivnout.

Video
Video se připravuje ...

Kontroverzní youtuber Misha (9): Spolužáci mi přejí smrt! A bratr bere polovinu peněz! Blesk TV

Bohužel do kaše zapomněl dát avizovaný pečený česnek, ale i tak je hlavní chod dobrý. Nejvíce potu a skoro i slz stál hostitele moučník – čokoládový fondán – u kterého se nejprve za vydatného klení spálil, pak mu nešel vyklopit, ale důležitý je výsledek. A ten byl podle podivína ve žluté pláštěnce „svinsky dobrý“. Jakou výzvu připraví soupeři prvnímu hostiteli? A jakou zábavu jim připraví kreativní hostitel, který si prý všechno nejradši vyrábí sám?

Video
Video se připravuje ...

Youtuber z Brna Misha (9) rozděluje internet: Hateři i fanoušci mu vytáčejí miliony zhlédnutí Blesk TV

Fotogalerie
12 fotografií