Prsatá herečka Miluše Bittnerová (38) přijala výzvu tančit ve StarDance, bohužel byla první, kdo soutěž letos opustil. Na jednu stranu byla ráda, protože během tréninků přibrala. „My jsme divná řada, nikdo v ní totiž nezhubl, naopak se přibíralo. Dokonce i Jana Plodková měla na konci o dvě kila navíc, Emanuel zase kilo. Prostě se nám tuk měnil ve svaly,“ postěžovala si v rozhovoru pro Revue iDnes.

Bittnerová byla po vypadnutí překvapená, kolik diváků se na soutěž dívá. „Vůbec jsem netušila, že je to tak sledovaný pořad. V jednu chvíli jsem měla i trošku strach chodit po ulici, protože lidi mě zastavovali a ptali se mě na to. Aby mě nikdo nepoznal, nosila jsem hodně sluneční brýle."

Herečka se na televizi sama dívá a přiznala, že jí hodně ovlivňují reklamy. „Jsem člověk, který se nechá velmi snadno nachytat na reklamu. Ráda si nakoupím vše, co vidím v televizi. Vyzkouším to a pak jsem buď spokojená, nebo ne,“ prozradila vnadná blondýna, která prý nejraději utrácí za dobré a kvalitní jídlo.

Fotogalerie
22 fotografií