Už v pondělí bude porota rozhodovat, kdo z talentů postoupí do semifinále. Porotci se budou i ostře přít, na které z kandidátů ukázat, kdo se do semifinále hodí a čí účast v soutěži utnout. Každý z porotců (Lucie Bílá, Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová) pak vyjel jednomu svému favoritovi rozhodnutí osobně oznámit. Nejvíc si pak tuhle chvilku užil a vychutnal Jakub Prachař!

Soutěžící, kterou si vybral, pochází z Kysuce a on si s ní sjednal schůzku v restauraci jako člen štábu. Od maskérů si ale nechal sehnat staré oblečení, paruku, knír a brýle a vyrazil do podniku převlečený za úplného somráka. „Takhle mezi místní obyvatelstvo pěkně zapadnu...“ vtipkoval herec.

V restauraci pak čekal na její příchod v převleku. „Když ho soutěžící viděla jako místního štamgasta, který v opilosti cosi vykřikoval, tak ho zprvu vůbec nepoznala!“ dodal zdroj ze štábu s tím, že až úplně zblízka odhalila, že jde o Prachaře. Celou scénku a všechny další semifinalisty uvidíte už v pondělí ve 20:20 na novém bezplatném kanálu v Česku JOJ Family.

Fotogalerie
15 fotografií