I přesto, že se natáčení seriálu Ohnivý kuře zkomplikovalo, diváci u televizních obrazovek si ničeho nevšimli. Pondělní díl s názvem Cesty boží jsou nevyzpytatelné sledovalo 1,034 mil. diváků.

Seriál z kuchařského prostředí tak zostra šlape na paty mordpartě z Případů 1. oddělení. Reprízovaný díl Laborant si nenechalo ujít 1,438 mil sledujících a „kuřeti“ se zatím sesadit tuhle seriálovou jedničku nepodařilo.

Hvězda Ohnivýho kuřete David Gránský ohrozila seriál hned v jeho počátku. Na začátku natáčení si herec zlomil zánártní kůstku a dva měsíce musel mít nohu v ortéze.

VŠE O PŘÍPADECH 1. ODDĚLENÍ ČTĚTĚ >>> ZDE!!!

VŠE O SERIÁLU OHNIVÝ KUŘE ČTĚTE >>> ZDE!!!

Scenáristé nejprve počítali s tím, že David bude mít nohu v sádře jen krátce, a proto se točily záběry tak, aby byla ortéza schovaná. Jenže rekonvalescence se protáhla a tvůrci dostali strach, že budou muset natáčení zrušit.

„Náklady na jeden natáčecí den na place se pohybují v průměru okolo půl milionu korun,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj s tím, že další problém je v hercích, kteří mají na natáčení vyhrazené termíny tak, aby stíhali i jiné své aktivity.

Fotogalerie
8 fotografií