Do svých 13 let prožívala celkem klidné dětství. Zlom nastal ve chvíli, kdy otec alkoholik začal její matku mlátit. „Bylo to hrozné. Jednou ji třeba polil benzinem a hrozil, že ji zapálí! Jindy jí zase položil hlavu na špalek...“ rozpovídala se Martina o hrůzných momentech v pořadu Blesk.cz Úsměv vám sluší.

Video
Video se připravuje ...

Proměna zničené Martiny: Otec ji znásilnil a její matku utýral k smrti! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

Ranám pěstí od otce neušla ona ani její sestra. „Sestru mlátil mnohem víc. Ale mě zase chodil obtěžovat v noci do postele. A jednou, když nebyla mamka doma, přišel ke mně do pokoje a znásilnil mě...“ svěřila se s děsivým zážitkem.

Bylo jí přitom teprve 15 let! Dlouho pak musela brát prášky a později navštívit psychologa. Násilníka nakonec zavřeli do protialkoholní léčebny, kde po třech letech i zemřel. Mamince se sice psychicky ulevilo, ale pod dohledem starší dcery začala pít a to ji zabilo. „Selhávalo jí srdíčko a sestra ji tahala do hospody. Zemřela, když jsem za ní jela do nemocnice,“ vzpomíná.

Štěstí Martinu nepotkalo ani v následujících letech. První partner, s nímž i otěhotněla, ji začal mlátit krátce po narození jejich syna Denise (dnes 19). „Řezal mě žiletkami do rukou, nohou i hlavy. Na hlavě jsem měla 14 stehů,“ přiznala s tím, že to byla poslední kapka k tomu, aby od něj odešla. Jenže násilí poznala i u dalších dvou partnerů.

„Současný přítel mě zmlátil jen jednou. Ale je mi odporný, nutí mě k sexu, na který po znásilnění nemám žádnou chuť,“ vysvětlila. S ročním synem Václavem má v plánu odstěhovat se ke kamarádce a konečně začít nový život.

Fotogalerie
21 fotografií