Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Speciál pořadu Úsměv vám sluší: Přehled všech příběhů zničených žen!

/
  • Přehled všech příběhů žen, které prošly proměnou.
    6. ledna 2016 ● 05:27

    Jednadvacet úspěšných dílů pořadu Úsměv vám sluší jste viděli v uplynulém roce. Jednadvacet žen prošlo proměnou nejen vzhledovou, ale hlavně tou vnitřní. Blesk jim pomohl zapomenout na temnou minulost a s úsměvem vkročit do lepší budoucnosti. Pojďme si všechny mnohdy dechberoucí příběhy připomenout...

  • 1.

    1. díl Petra Bukovská (41)

    Zemřela jí maminka, krátce nato tatínek a k tomu ji opustil partner. Zůstala sama s dospívající dcerou v baráku svých rodičů, který musela prodat.

    Video
    Video se připravuje ...

    Nový pořad Blesku: Osudem zlomená žena omládla o deset let! Blesk TV

  • 2.

    2. díl Jaroslava Palečková (46)

    První manžel paní Jaroslavy neunesl smrt jejich prvorozeného chlapečka, začal pít a svou ženu mlátit. Po rozvodu se ji pokusil zabít. Štěstí neměla ani s druhým manželem, který spáchal sebevraždu a ona ho našla mrtvého.

    Video
    Video se připravuje ...

    Tvrdý osud Jarky: Zemřelo jí miminko, týral ji manžel! Proměna jí vrátila úsměv. Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 3.

    3. díl Kamila Suchánková (34)

    Profetovala dva miliony korun, luxusní byt, ale hlavně dětství své jediné dcery. Tvrdé drogy a alkohol jí doslova zničily život.

    Video
    Video se připravuje ...

    Takhle Kamilu zničily drogy: Podívejte se, jak jí pomohla proměna! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Martin Hurda

  • 4.

    4. díl Vladislava Chourová (47)

    Dlouhých 14 let nepotkala žádného muže, ztratila tatínka a po pár letech i maminku. Osamocené Vlaďce zůstala už jen mladší sestra a kočka Lucinka.

    Video
    Video se připravuje ...

    Vlasy si odbarvovala pracím práškem: Po proměně měla záchvat radosti! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Martin Hurda

  • 5.

    5. díl Alena Plchová (57)

    Narodili se jí dva synové s postižením, jeden jí bohužel zemřel. Má za sebou tři kruté rozchody. První manžel ji podváděl, druhý týral a třetí dočista zešílel.

    Video
    Video se připravuje ...

    Zvedli jsme Alenu ze dna: Zničily ji 3 rozchody, smrt syna a vážné nemoci! Blesk TV

  • 6.

    6. díl Michaela Marksová (46)

    Žádný otřesný příběh si ministryně práce a sociálních věcí Michaela neprožila, ale i ona měla v pubertě své trápení. Styděla se za svá velká prsa, navíc přiznala, že v dospělosti měla vši.

    Video
    Video se připravuje ...

    Ministryně práce Marksová v proměně: Styděla se za velká prsa! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

  • 7.

    7. díl Jana T. (52)

    Manžel si ji po celou dobu manželství pletl se služkou, která mu bude svolná i v ložnici pokaždé, když si vzpomene. Navíc poštval děti proti ní a společně ji vyštípali z domu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jana v proměně Blesku: Partner si ze mě udělal sexuálního otroka! Blesk TV, Foto: Mária Rušínová

  • 8.

    8. díl Alena Janoušková (61)

    Šťastné manželství zničila rakovina. Dlouhých 26 let se Alena modlila za každý další den se svým mužem. Věděla, že umře, a každý den se na jeho smrt připravovala.

    Video
    Video se připravuje ...

    Alena hledá nový život: 26 let se dívala, jak jí rakovina zabíjí manžela! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 9.

    9. díl Hana Marešková (53)

    Hanu týral manžel spíš psychicky než fyzicky, o to ale byla domácí šikana děsivější. Neštítil se ani toho vzít ji za nohy a pověsit ji z okna ze 7. patra. Zůstala bez dětí, práce, peněz a mnohdy i jídla. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Schizofrenička Hana v proměně: Manžel mě věšel za nohy z okna! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 10.

    10. díl Dana Hanušová (52)

    Nejdřív několik let bojovala s rakovinou, pak ji skolil osobní bankrot. Po rozvodu s manželem si zaplatila vysokou školu, na kterou neměla, a zadlužila celou rodinu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Dana bojovala s nádorem a pak ji zlomil osobní bankrot! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 11.

    11. díl Ilona Babková (32)

    Praneteř slavné herečky Lídy Baarové se od puberty potýkala s obezitou. Vyslechla si kvůli tomu ošklivé nadávky a dostala se do situace, kdy už se nemohla ani otočit na posteli.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna Ilony: Učitelka jí málem zlomila vaz! Teď bojuje s kily! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 12.

    12. díl Magdalena Boková (54)

    Bývala úspěšnou překladatelkou, teď je bez práce a denně svádí boj s roztroušenou sklerózou. Dostala se do finanční tísně a exekuce tak na sebe nenechala dlouho čekat. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Roztroušená skleróza, pak exekuce: Magdalena hledá novou sílu. Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 13.

    13. díl Marie Domanská (45)

    Větší smůlu v životě si paní Marie nemohla představit. První dítě se narodilo hluché, proto s manželem podstoupili genetické testy. Ty však selhaly a neslyšící se narodila i dcera.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna obětavé Marie: Selhaly nám genetické testy. Obě děti se narodily hluché. Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Martin Přibyl

  • 14.

    14. díl Alena Štěpánková (67)

    Po rozvodu s prvním manželem se z jejího druhého muže vyklubal kriminálník, kterého zavřeli. Třetí partner se jí zabil v autě. Pak se dívala, jak jí syn umírá v 15 letech na rakovinu, nakonec rakovina dostihla i ji.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna roku! Rakovina Aleně zabíjela syna, ona se musela dívat, jak trpí. Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Robert Klejch

  • 15.

    15. díl Linda Doubravová (32)

    Potkala špatného muže a odešla kvůli němu od manžela i dětí. Naučil ji fetovat, později krást a žít na ulici.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna bývalé narkomanky Lindy: Přítel ze mě udělal zmlácenou trosku, skončila jsem jako feťák na ulici. Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Zbyněk Pecák

  • 16.

    16. díl Tereza P. (27)

    Pro svou první lásku by sympatická Tereza snad i dýchala. Ovšem jen do chvíle, než ji málem uškrtil. To mu ale nestačilo, a tak si vymyslel vlastní smrt.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna Terezy: Přítel do ní v těhotenství naboural autem, škrtil ji a předstíral svou smrt! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Martin Přibyl

  • 17.

    17. díl Klára Juricová (29)

    Už od narození se potýká s různými nemoci. Narodila se se žloutenkou, porazila rakovinu, selhaly jí ledviny a nakonec jí kvůli špatnému lymfatickému systému zůstaly „sloní“ nohy.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna nemocné Kláry: Od maminky chytila žloutenku, přežila kolaps ledvin i jater, nakonec porazila rakovinu! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 18.

    18. díl Drahomíra L. (45)

    Dvakrát přežila svou smrt! Poprvé se Drahomíru pokusil zabít manžel a otec jejího dítěte, podruhé hrála mrtvou, aby přežila brutální útok svého partnera.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna Drahomíry, které jde o život: Manžel po ní střílel. Před přítelem hrála mrtvou, aby přežila! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Robert Klejch

  • 19.

    19. díl Romana Kučerová (47)

    Podnikání manžela ji dostalo na finanční dno. Zaslepená láskou se kvůli němu zadlužila natolik, že její účet obstavili exekutoři. Měla období, kdy svou rodinu živila se stokorunou na měsíc.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna Romany: Manžel ji dostal na finanční dno! Rodinu živila se stokorunou na měsíc! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 20.

    20. díl Lucie Kopecká (31)

    Se svou láskou prožila Lucie jen čtyři roky. Jejího manžela první den dovolené na horách zabil plyn při zatápění v kotli. Našla ho na zemi mrtvého.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna vdovy Lucie: Manžela zabil plyn! Našla ho mrtvého na zemi! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

  • 21.

    21. díl Marcela P. (45)

    Letošní rok uzavřel příběh paní Marcely, která si prožila léta krutého násilí za zavřenými dveřmi. Její manžel se zapletl s vysoce postavenými politiky a svou nadřazenost jí doma dával najevo pěstmi.

    Video
    Video se připravuje ...

    Proměna týrané Marcely (45): Manžel detektiv nás surově bil! K útěku mě přemluvily až dcery... Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

    Výzva: Přihlaste se také! Pokračujeme po Novém roce

    Tyto ženy našly odvahu udělat čáru za svou minulostí a vkročit do lepší budoucnosti s novým vzhledem. Blesk jim pomohl a může pomoct i Vám. Stačí se jen přihlásit prostřednictvím emailu tip@blesk.cz nebo Facebooku (Úsměv vám sluší), podělit se o váš příběh a dodat odvahu třeba i ostatním ženám. Život máme ve svých rukou, tak si ho nenechte utéct mezi prsty! Přeji vám krásné Vánoce a budu se na vás opět těšit po Novém roce. Vaše Tereza Kühnelová

    Fotogalerie
    157 fotografií

     

     

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

Pihatkakate: Seš blbec. Ty ženy si prošli nepěknejma věcma a nemáš právo jim říkat zoufalky! Mám tam kamarádku, která od malička neměla moc pěknej život, ale pořád se usmívá a neni v depresích. Jen má na starosti jiný věci důležitější než je vzhled. Miluju tyhle lidi co soudí podle vzhledu. Běžte se bodnout!

(06. 01. 2016 09:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy