Je jí teprve dvaadvacet, ale už toho zažila dost. Romská zpěvačka Gyöngyi Bodišováod tří let žije v dětském domově. Má dvanáct sourozenců, ale moc se s nimi nestýká. Což se asi záhy z jejich strany změní. Po odchodu z dětského domova žila rok na ulici!

Video
Video se připravuje ...

Co udělá Bodišová s výhrou? Blesk TV

„Když jsem odešla z dětského domova, skončila jsem v krizovém centru. Bylo to tak, že Gyöngyi chtěla žít a myslela si, že život je peříčko. Poznala jsem v Stúpavě nejmenovanou osobu, nechci ji vinit, je to i moje vina, ale skončila jsem na ulici. Bylo to strašný, hodně rasistů, ponižovali mě, že jsme cigánka, několikrát jsem musela doslova bojovat o přežití,“ svěřila se Blesk.cz pátá vítězka Talentu.

Život na ulici svádí k drogám a alkoholu. „Drogy nikdy! Alkohol to jo, ráda se napiju, ale drogy nikdy. Abych se mohla umýt, tak jsem si několikrát za den chodila s lahvemi pro vodu na hřbitov. To bylo hlavně loni v létě, když jsem bydlela ve stanu,“ dodala Bodišová. Na zimu se přestěhovala do provizorní boudy, kterou jí záhy podpálili bezdomovci!

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Talentu Bodišová: Žila jsem na ulici, myla jsem se vodou ze hřbitova! Blesk TV

Gyöngyi už má několik pěveckých soutěží, ale ne tak známých, jako je Talent nebo SuperStar, za sebou. Dokonce měla i manažera. „Měla jsem nějaký čas manažera, ale už nemám a ani nechci. Měl mě za totální debilku, takže jsem o dost peněz přišla. Ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat.“

Fotogalerie
7 fotografií