Dosud platili za bavičské duo. Dvojice Genzer - Suchánek se už několikátým rokem televizi Nova osvědčuje v talkshow Mr. GS. Když televizi náhle vypadla z poroty Talentmanie v Itálii populární modelka a moderátorka, v Talentmanii 'nemastná, neslaná' Alena Šeredová, která jako důvod odchodu uvedla časovou vytíženost a problémy s dojížděním do Bratislavy, produkce talentové soutěže po nich ‚hrábla‘ všemi deseti. Jejich nedělní výstup byla ovšem přehlídka trapnosti, Suchánek dostál svého jména a jeho fórky už nemohly být sušší, Geňa občas něčím přispěl. Otřepané vtipy jak z reprízy stoletého Silvestru.

Diváci v sále humor nechápali. Vtipy byly bez odezvy publika. Vlastně reakce byla. Trapné mlčení. To, že se nebavili ani diváci u obrazovek, ukazují diskuze čtenářů Blesk.cz. „Dvojka GS je hrobař pořadu, velitelem hrobařů je pak Mareš, který pořád jen řve a naprd, a jeho rádoby vtipům se nikdo nemůže smát. Je vlezlej tak, že to bolí. Každá z těch náhradních moderátorek ho strčí do kapsy! Ztrapnil NOVU a sebe, celou šou shodil pod stůl. Ubohé,“ napsal do diskuze nespokojený uživatel fra.nta.

„Ach jo, též jsem si říkala, že snad pomůže aspoň odchod Šeredky (porotkyně Aleny Šeredové – pozn. red.), ale bohužel, GS jsou obludně trapní, ale zas k trapnému Leošovi se akorát tak hodí. Škoda Adély, ta je tam jak perla mezi kamením a je jí tam škoda,“ povzdechla si čtenářka s přezdívkou denaa.

Čtenáři Blesk.cz: Vyměňte je!

Trapné a mnohdy vulgární vtipy nových členů poroty způsobily, že diváci volají po okamžité výměně. Mnozí z nich vyhrožují, že pokud se něco nestane, obrátí svou pozornost na konkurenční Primu. Jak na to reaguje produkce pořadu?

„S novými porotci jsme maximálně spokojení. Zůstanou na celou dobu pořadu. S produkcí se už domluvili,“ řekla Blesk.cz koordinátora Juráčková, která současně vyvrátila spekulaci, že by produkce musela během přímého přenosu Mistry GS jakkoli usměrňovat a navigovat. „To, že za nimi během pořadu několikrát přišel dramaturg show Vítek Pokorný, je zcela normální. Byl to přeci jen přímý přenos a to je specifická záležitost,“ dodala Juráčková.

„Máme jen pozitivní reakce. Diváci v sále byli nadšení. Tleskali a křičeli. Byla tam skvělá atmosféra,“ dodala Juráčková. Publikum diskutující na Blesk.cz si to bohužel nemyslí...

Fotogalerie
8 fotografií