Konečně přišel pátek a s ním i konec Prostřena tohoto týdne. Většina diváků si asi oddychne, že už nebude muset sledovat na televizních obrazovkách otravnou, sprostou a nepříjemnou Veroniku, která nejde pro nadávky daleko a obecně se moc neumí chovat.

Než se ale dámy rozloučí, Veronika se ještě postará o vzrůšo. Gábina, která bude vařit jako poslední se se zlou potáže. Ačkoliv její menu překvapí a zaujme, Veronice opět nebude po chuti.

Přitom ale Veronika uzná, že je ráda, že se do Prostřena přihlásila. Nicméně v páteční zábavě se odmítne vyfotit s dalšími účastnicemi s tím, že neví, na co by takovou fotku měla. Navíc na rovinu přizná, že odmítla zapózovat na památku kvůli Andree, se kterou vede celý týden válku. „Já se tady nepřišla kamarádíčkovat,“ sdělí.

Vrcholem všeho ale nebude nějaká obrovská závěrečná scéna nebo bitka mezi soutěžícími. Veronika totiž rovnou pošle do určitých míst samotné diváky. „Všichni jste mi ukradení a běžte všichni pěkně do prdele,“ šokuje Veronika.

Její odporné chování se samozřejmě nelíbí ani televizním divákům a ti to dávají pořádně najevo na sociálních sítích, kde se do Veronika dost navážejí. A virtuálním prostorem rozhodně nelétají žádná milá slovíčka.

Video
Video se připravuje ...

Velké zúčtování v Prostřenu: Sokyně se spolu odmítly vyfotit! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Veronika z Prostřena chystá pomstu: A teď jí to dám sežrat! Koho tak nenávidí? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

A je to tu! Veronika dnes večeří u Andrey! Prostřeno plné nenávisti! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Dívčí válka v Prostřenu: Třepu se pláčem a mám strach prostírat! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno - středeční hádka FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Nenáviděná Veronika z Prostřena má vzkaz pro diváky: Jděte do prd**e! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Sela vítr, sklízí bouři! Takhle rostla zloba ve sprosté Veronice z Prostřena! FTV Prima