Pro některé fandy, kteří seriál hltají, to je málo. Dalších řad by chtěli víc. Knižní předlohy, které čítají stovky stran příběhů. Dosud jich vyšlo pět a další dvě spisovatel George R. R. Martin, který proslul oblibou v zabíjení hlavních postav, ještě chystá.

Vždy doufám, že změní svůj názor, ale myslím, že to dopadne takto,“ prohlásil šéf programu HBO Michael Lombardo o počtu sezon seriálu, který se podle něj skutečně vyšplhá jen na osm. Zástupci Televizní asociace kritiků se Lombarda poté zeptali, zda přichází v úvahu předkračování.

Věřím, že má Hra o trůny velkou zásobu příběhů pro takovýto materiál,“ prohlásil Lombardo o případném seriálu, který by se odehrával před první řadou. Ředitel programu HBO odpověděl také na otázku, která po konci páté sezony trápí fanoušky nejvíc, a to zda je Jon Sníh skutečně mrtvý.

Mrtvý znamená mrtvý a on je mrtvý. A bude mrtvý, ano,“ řekl Lombardo na adresu osudu postavy. „Podle toho, co jsem viděl, slyšel a četl, je Sníh mrtvý,“ dodal. A podle toho, jak známe seriál, tak se spousty dalších smrtí ještě dočkáme.

Fotogalerie
5 fotografií