Šestiletá Nela, dcera svérázné Dany (38), prožívá během 10denní výměny svůj velký den: jde poprvé do školy! Jenže v doprovodu náhradní matky Kateřiny! Sexuchtivému Mílovi to nevadí. „Tak pojď, mamko, necháme tady to dítě...,“ láká ji v žertu zpátky domů.

Přestože je zednice Dana tvrďák k pohledání, emoce a pocit viny s ní zamávají natolik, že skončí zhroucená v slzách. „Za normálních okolností nebrečím, jsem silná, spíš řvu, ale je mi teď líto, že zítra nebudu s Nelčou,“ roní krokodýlí slzy v poslední den prázdnin. A naměkko je také Kateřina – taky její čtyřletá dcera Sára zažívá své velké poprvé – ve školce. „Mrzí mě, že ji tam nemůžu doprovodit,“ přizná smutně žena v domácnosti.

Psycholožka varuje: Ujasněte si priority!

„Na celé situaci je nejvíce šokující, že rodiče v honbě za zážitkem a penězi berou jako rukojmí ty nejzranitelnější – své děti,“ řekla Blesku psycholožka Romana Mazalová. „Účastníkům této reality show bych doporučila ujasnit si priority. Je pro vás důležitější finanční odměna za dodržení smlouvy, nebo prožitek jednoho z nejdůležitějších momentů života dítěte? Nemluvě o tom, že dítě, které je na první školní den doprovázeno televizním štábem, se stává středem pozornosti a je mu značně ztíženo přirozené začlenění do kolektivu,“ dodala psycholožka.

Dnešní díl Výměny manželek ve 20:20 hod. na TV Nova!

Video
Video se připravuje ...

Sexuální harašení a facka v premiérové Výměně manželek! TV Nova

Fotogalerie
8 fotografií