Zastává se manžela, ale naopak ostře strhala svou »náhradnici« v děčínském domově, Veroniku. „Co by musela udělat ta vyměněná manželka, aby ji můj muž vyhodil? Třeba to, že ve čtyřiceti stupních tahala mou dcerku ven do kočáru a chtěla mi ji tam uvařit!“ zapojila se Martina do diskuze na facebookových stránkách pořadu.

„Veronika bere antidepresiva a to jim zatajila. Ohrožovala naše dítě, proto ji můj muž vyhodil,“ tvrdí maminka dvou dětí.

Nova: Je to lež!

Po odvysílání se diváci v internetové diskuzi pustili do Slávka. „Všichni víte hov*o, štáb tu nalejval Veroniku, a jelikož ráda pila, pak opilá chtěla sáhnout na naše dítě. Kdo by takového člověka nevyhodil?!“ omlouvá Martina agresivní výbuch svého manžela. Toho chtěla kvůli četným nevěrám opustit, ale během natáčení zjistila, že ho miluje.

Středeční díl se natáčel před necelými dvěma roky. I tak si je ovšem produkce jista, že Veronika z Horní Suché žádné známky alkoholismu ani depresí nevykazovala.

„Je to nesmysl, rozhodně jsme nikomu žádný alkohol nepodávali. A Veronika tehdy nepožívala žádné léky na deprese,“ ohrazuje se režisérka a kreativní producentka pořadu Jana Rezková.

Fotogalerie
10 fotografií