Během pár dní je všem jasné, že Slávek z Děčína a Veronika z Horní Suché spolu nevyjdou. „To je strašný, jak je upovídaná, to se mám nač těšit...,“ děsí se svářeč. Po pár dnech milovník motorek a zbraní dokonce na novou manželku křičí. „Ty k**vo, táhni do h**zlu!“ Přitom asi jen on sám tuší, co přesně ho vytočilo.

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek: Dojde i na fyzické násilí?! TV Nova

Zaskočená žena se neubrání slzám, její manžel Robert (36) je totiž Slávkův pravý opak – kliďas k pohledání.

Psychopatický Slávek po pár dnech dokonce nechce Veroniku pustit do bytu. „Končíme, ty sem už nepáchneš... Vypadni!“ řve otec dvou dětí jako smyslů zbavený. Tašku s věcmi vyhodí Veronice z okna!

V tu chvíli vychází soused. „Tohle mi přistálo na balkoně,“ říká muž držící sportovní brašnu plnou Veroničiných věcí. Smutná žena odchází do hotelu.

Rodina z Děčína: Žije v bytě 3+1. Slávek (31) je svářeč a neskutečný cholerik. Martina (24) je na mateřské dovolené, nikdy nekřičí a je klidná. Děti: Dominika (3,5) a Simonka (1,5). Manželé řeší krizi, protože Slávek ženu soustavně podváděl. Ona šla do Výměny, aby si oba uvědomili, co chtějí.

Rodina z Horní Suché: Žije v domečku, který prochází rekonstrukcí. Robert (36) je živnostník naprosto klidné dobrácké povahy. Veronika je bývalá servírka na mateřské dovolené s dcerou Barunkou (1,5). Hlavou rodiny je jednoznačně ona ‒ o všem rozhoduje a manžel se její vůli vždy podřídí.

Video
Video se připravuje ...

Brutální Výměna manželek! Uvidíme asi nejostřejší díl! TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií