Chtěla, aby si její manžel Robert uvědomil, jaký poklad doma má, on byl přitom rád, že hlava rodiny Veronika z domu na chvíli vypadla. Sotva se mu do bytu nastěhovala náhradní manželka Martina (24), jeho vlastní žena pro něj přestala existovat.

Mladá Martina totiž uspořádala na jejich zahradě večerní party a sezvala všechny sousedy. „Dnes je to poprvé, co tu se sedíme se sousedy. Mám novou ženu a je to skvělý. Nemám doma virvál, můžu si dělat, co chci a s kým chci,“ pochvaloval si kliďas Robert.

S novou manželkou Martinou si užíval aktivit, na které se svou skutečnou ženou Veronikou dávno zapomněl. Jezdili na koni, jezdili se koupat a večer pořádali večírky. Za pár dní dal Veronice dokonce klíče od svého domu. Chtěl, aby se u něj cítila jako doma a přijela, kdykoliv bude chtít. „Tím mě spíš nas*al. Je do mě zamilovaný...,“ přiznala na kameru Martina.

Video
Video se připravuje ...

Agresivní zúčtování Výměny manželek: Nadávky, křik a zatnuté pěsti! TV Nova

A měla pravdu, po deseti dnech se Robert před šokovanou Veronikou přiznal, že už ji nemiluje a spojuje je jen jejich dcera Barunka (1,5). A jak se zdá, Robert náhradní manželku z hlavy nevypustil ani po deseti dnech, kdy se mu vrátila domů dominantní a ukřičená žena Veronika. Manželé se totiž rozvedli.

Bývá už téměř pravidlem, že se vyměněné páry pohádají během rozhovoru mezi 8 očima do krve. Navzájem se obviňují a hází na sebe tu největší špínu. Byli jsme už svědky bordelářské rodiny, která nechala pozvracený polštář dítěti v postýlce, agresivního manžela, který vyhodil svou manželku z bytu, citové nevěry a v příštím díle přijde na řadu sexuální harašení. Výměna manželek už ve středu ve 20.20 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek: Dojde i na fyzické násilí?! TV Nova

Fotogalerie
7 fotografií