Jak sám Jafar přiznává, je opleten spoustou tajemství. Jeho jizvy by mohly vyprávět část jeho životního příběhu. Obr, který se živí jako polykač ohně a profesionální silák, má díky svému nebezpečnému povolání nespočet příběhů, které ostatní spíše děsí.

Ke každé ze svých jizev má vlastní příběh. Jedno ze zranění si přivodil při překonávání českého rekordu. V něm přes něj přejelo 200 motorek. Jedna z motorek se ale zasekla na mostku, který měl postavený přes hruď, a stupačka od motorky mu propíchla krk. Po rychlém zásahu záchranné služby byl odvezen do nemocnice, kde se léčil. Po tomto zážitku chvíli přemýšlel o tom, že by se svými siláckými kousky přestal, ale nakonec to zavrhl a ke své show se vrátil.

Další zranění si přivodil při rekonstrukci historické bitvy, kdy se dostal do dráhy kanonu, ze kterého zrovna vyšla rána. Střela mu utrhla část ruky a silák musel podstoupit během dvou měsíců několik plastických operací. Sám ale vážnost celé situace zlehčuje. Přestože se mu do obou paží zasekal střelný prach, Jafar o tomto zranění mluví jako o jeho originálním tetování.

Osud se se silákem příliš nemazlí. Uvidíme, co za jizvu přibude příště.

Fotogalerie
4 fotografie