Pohřeb začal v deset hodin dopoledne za přítomnosti asi třiceti lidí, mezi kterými nechyběla nejbližší rodina. Soutěžící z reality show se mezi truchlícími ale neobjevili. Synové se zpočátku drželi statečně a mnohem emotivněji se s Olinou loučily její sestry Jana a Blanka. Zastavit pláč při pohledu na rakev a fotku krásné farmářky, která si vzala život, bylo opravdu nemožné.

Video
Video se připravuje ...

Během obřadu se na televizi promítaly fotografie Olgy Zdroj: Katarína Krajčiová

Rodina jí splnila poslední přání

„Loučíme se s matkou, kterou bůh povolal ve věku 41 let,“ vyslovil pohřbívající a na obrazovce se spustila videoprojekce s fotkami Oliny od dětství až do dnešní doby. V tu chvíli se synové David a Oleg hlasitě rozbrečeli. Z písničky Hero od zpěváka Enriqua Iglesiase v českém podání, která zněla síní, běhal mráz po zádech. „Proč to udělala? Nechala tu ty ubohé děti…“ bylo slyšet mezi lidmi.

Po patnáctiminutové rozlučce se všichni v čele se syny vydali k místu, kde bude uložena urna s ostatky. Olina bude odpočívat vedle nejlepší kamarádky, jak si přála. „Napsala to i v dopisu na rozloučenou. Kromě toho, že psala, že odchází za Petruškou, chtěla také, aby ji pochovali vedle ní. Bylo to její poslední přání,“ prozradila Blesku kamarádka Táňa. Petra, která zemřela před dvěma lety při autonehodě, a Olina k sobě měly velmi blízko. Teď budou opět spolu…

Fotogalerie
27 fotografií