Členství v Mense podle toho, jak se prezentují před kamerami, neobdrží žádný soutěžící. Hlavním kritériem při posuzování obsahu v jejich hlavičkách byly »inteligentní« hlášky. A je třeba říct, že některé jsou opravdu kvalitní!

 

 

Odhad IQ Plačkové – 80

1204649:gallery:true:true

Prvenství s velkým náskokem získala slovenská Playmate Zuzana Plačková. „Není všechno jenom přes postel, jde i o to, jaký jsi člověk uvnitř, jak se snažíš, jak jedeš. Ano, Plačková je v televizi a bude bojovat v reality show, a ty seď doma na prde**, koukej se na mě celou dobu,“ prohlásila ve své videovizitce. Pak od kluků vyzvídala: „Řekni mi první dojem ze mě?“ A když Romeo prohlásil prostitutka, smála se. Další perlou peroxidové blondýnky se silikony bylo: „Není to celé o kráse, je to hlavně o vyjadřování. Nebudu si hrát na žádnou pipinku, protože to já nejsem,“ a koukala se při tom do zrcadla. Její inteligenci nebo smysl pro humor odráží i dvě tetování. Pod pravým prsem má napsáno: Moje máma je můj anděl a na ruce: Žiju jen jednou, a proto se snažím užívat si život naplno.

Odhad IQ Cigolinova – 90

Nikola
Autor: TV JOJ, FTV Prima

Nikola, který se živil jako prostitut, velkým množstvím mozkových buněk neoplývá. Ale je třeba uznat, že je manuálně zručný. To potvrdili i jeho klienti. „Čtu motivační knížky, protože mě to motivuje do života. Jako jak například myslet, protože já si myslím, že myšlení je všechno,“ prohlásil svalovec Cigolinov.

Odhad IQ Vagoové – 100

1204650:gallery:true:true

Slovenka Diana perlila už od začátku. „V průběhu celého trvání show sex mít nebudu. To raději budu bez sexu!“ prohlásila a jako partnera si vybrala Maťa, který je sexuální maniak a chce překonat rekord v souložení. Svou partnerku chce dostat do postele za méně než sedm hodin. A ještě přidala: „Leo je můj typ, ale je Čech. Ne že by mi to vadilo, ale já některým slovům nerozumím.“

Odhad IQ 90–100

Do této kategorie spadají i další soutěžící. Například Nikola Trojanová se svým přiznáním: „Věřím na nadpřirozené věci, protože jsme doma měli duchy.“ V těsném závěsu se za ní drží Nela Slováková s vysvětlením, proč má za partnera svalovce. „Proč jsem si vybrala Nika? Líbí se mi jeho svaly.“ Hodnota IQ kolísá mezi 100 a 90 i u Lea Beránka: „Se svlékáním nemám problém. Hlavně když jsem opilý, tak mi to vůbec nevadí,“ říká a potvrdil to i ve svém videoklipu. Martin Matyasi to všechno uzavřel slovy: „Kdybych se měl rozmyslet mezi kamarádem a kamarádkou, určitě bych volil kamaráda.“

Tabulka IQ hodnot

Do 110 – Vysoce průměrná inteligence. Vysokou školu vystuduje jen s potížemi. Důsledností a pracovitostí může získat dobré pracovní místo.

Do 100 – Průměrná inteligence. Dokáže složit maturitní zkoušku, v práci se uplatní ve středním postavení.

Do 90 – Slabě podprůměrná inteligence. Dokáže absolvovat základní školu a dobře se uplatnit v manuálních profesích.

Do 80 – Nižší stupeň slabomyslnosti. S problémy zvládne základní školu, úspěšný v zvláštní škole.

Fotogalerie
6 fotografií