„Netruchlete, Radek měl život rád. Vítám všechny jeho legální i nelegální ženy. Všechny jsme rády, že jsme mohly kráčet kus života vedle něho,“ řekla velkoryse Gregorová. Předem poděkovala za projevy soustrasti, které by emočně nezvládla.

Ne pohřeb, ale rozloučení

„Radek pohřby nesnášel z hloubi duše, proto jsme to nazvali rozloučením,“ řekla Hana. „Teď se na nás dívá a chce, abychom se veselili. Byl to pravý chlap, Valach tělem i duší,“ pokračovala statečně ve svém projevu vdova. Nakonec dokonce vyzvala ke smíchu. „Pokud se budete chtít zasmát, smějte se. On by nechtěl, abychom truchlili,“ dodala.

Láska na domácím videu

Velmi dojemné byly záběry z domácího videa u bazénu. Manželé se láskyplně objímali. „Byl bych rád, kdybys se mnou ještě nějakou dobu vydržela. Dokážeš to?“ ptal se Radek. „To nevím,“ opáčila s úsměvem Hana. Z obou čišela zamilovanost a radost ze vzájemné blízkosti.

Na dvou obrazovkách se pak objevily fotky z porodnice, kde přišel na svět syn Ondra (29), snímky, když ho Radek učil lyžovat, a další dosud nepublikované obrázky.

Fotogalerie
11 fotografií