V průběhu veřejně propíraného těhotenství vévodkyně Meghan se mnohokrát spekulovalo o tom, zda manželka prince Harryho (34) na britský lid pouze nehraje velkou šarádu a ve skutečnosti vůbec těhotná není. Všechny její fotografie byly pečlivě zkoumány internetovými skeptiky, kteří spekulovali, zda pod šaty nenosí umělé bříško. 

V poslední fázi jejího těhotenství tyto spekulace poněkud opadly, ale události posledních dvou týdnů opět nastartovaly vášnivé internetové diskuze. Královský palác do dnešního dne oficiálně nepotvrdil, kde přesně se porod odehrál a navíc jejich zmatené oznámení o příchodu malého Archieho na svět přesvědčilo internetové uživatele o tom, že něco není tak, jak má být.

„Tajné místo porodu, žádný tým doktorů, oznámení o tom, že Meghan rodí až několik hodin poté, co skutečně porodila, Scotland Yard eskorta, kterou ale nikdo neviděl? Co to na nás hrají?" diví se jeden z uživatelů na twitteru. 

„Meggy, teď když je miminko na světě (samozřejmě od náhradní matky), budeš si neustále vycpávat bříško, aby to vypadalo, že se postupně dostáváš do formy? Jak se daří náhradní matce? Chtělo by to ukázat rodný list," pochybuje další. 

Mnoha uživatelům se zdálo podivné i samotné oznámení před Buckinghamským palácem. Zatímco u všech tří porodů její švagrové, vévodkyně Kate (37), byly pod ohlášením o narození podpisy přítomných doktorů, u Meghan jejich jména chyběla. 

Porovnání oznámení o narození královských miminek vévodkyň Kate a Meghan
Autor: archiv Blesku

Meghan Markleová zmizela na posledních několik týdnů před porodem z veřejného života, aby se připravila na novou životní roli. Hrabě Archie se narodil v pondělí, v 5:26 hodin ráno. Mnozí spekulanti ovšem tvrdí, že miminko v tu dobu bylo už dva týdny staré.

Nutno podotknout, že ve všech případech se jedná pouze o spekulace. Nejvíce z nich je na sociální síti twitter. Fanoušci královské rodiny se bouří, proč proti těmto ošklivým nařčením nepodniká twitter ráznější kroky. 

„Nemůžeme komentovat individuální účty kvůli respektování soukromí uživatelů. Neustále samozřejmě pracujeme na krocích, jak zabránit chování, které porušuje naše pravidla na twitteru," prohlásil mluvčí Twitteru. 

VIDEO: Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi?

Video
Video se připravuje ...

Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi? Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
74 fotografií