Domina, která vystupuje také pod jménem Carrie Royale, prohlašuje, že s ní mladší syn Diany (†36) a prince Charlese (67) strávil noc před čtyřmi lety během jeho slavného řádění v Las Vegas, kdy byl nahý vyfocen fotografy. Ačkoliv Buckinghamský palác její tvrzení už dlouhou dobu odmítá, Američanka s britským původem si dál stojí na svém.

Navíc hodlá z údajného románku vyždímat co nejvíce mediální pozornosti. Rozhodla se totiž vydat na dráhu podnikatelky a vydat vlastní set sexuálních pomůcek. Krabička s příhodným názvem „Princ a já“ vypadá sice jako obyčejná knížka, ovšem když ji otevřete, odhalí svá tajemství v podobě sexy spodního prádélka, malého koženého bičíku černé barvy, vibrátoru a pout. 

Krabici sexuálních pomůcek navíc zdobí hlava prince Harryho. Jako bonus navíc set obsahuje i ozdobnou tiáru, jelikož když už máte strávit noc s princem, potřebujete přece korunku. „Je to všechno o zábavě a o pomoci párům objevit jejich sexualitu. Harry byl součástí mého života a lidi to zajímá,“ okomentovala své obchodní rozhodnutí Carrie. 

Zda se stane robertek s hlavou prince Harryho hitem, či nikoliv, ukáže čas. Na trh by měla tato řada produktů přijít už za několik týdnů a případné zájemkyně by vyšla na zhruba 2500 korun. 

Fotogalerie
12 fotografií