Prince Harryho nebylo málem díky černým brýlím na očích (navzdory noci) a slaměnému klobouku s britskou vlajkou (navzdory noci) poznat. Jeho party styl je ovšem nezaměnitelný. Harry vyrazil na festival Secret Garden Party a rozhodně to nebyla žádná oficiální návštěva, ale regulérní pařba.

Ačkoli se snažil maskovat, návštěvníci festivalu ho rozpoznali. Harrymu to ale nevadilo a zapojil se do zábavy. Nepohrdl ani řetízkovým kolotočem, na kterém dováděl jako malý kluk. Během jízdy na kolotoči začal dokonce tančit rukama robotický tanec.

Harryho návštěvu festivalu na video zdokumentovala jedna z návštěvnic. „Nemohla jsem uvěřit, že je to on. Byla jsem na kolotoči a najednou jsem viděla, že je tam i Harry,“ přiznala Michaela Baker. „Dobře se bavil, všem mával a pokřikoval,“ dodala.

Aby ne, když má festival ve svém popisu napsáno, že je určen všem profesionálním pařičům... Každoročně na něj zavítá kolem 20 tisíc lidí. Loni bylo však mimo jiné 20 lidí zatčeno za držení drog, jeden muž se dostal kvůli předávkování do nemocnice. To zas bude královna radostí bez sebe...