Otec Vévodkyně z Cambridge Michael Middleton (64) se zhostil opravdu nelehkého úkolu. Na zahradě domu Middletonových udělal první oficiální fotografie královské rodiny, na které kromě George (1 měsíc), Kate (31) a Williama (31) nechybí ani jejich psí členové Lupo a Tilly.

Královský pár si každý den získává srdce lidí po celém světě a jistě si je získal i tímto gestem. Namísto fotografií pořízených profesionálním fotografem Kate s Williamem svěřili tento nelehký úkol do rukou dědečka Michaela s tím, že nechtěli, aby jejich snímky ve světě vzbudily příliš velký humbuk.

Fotografie byly mnoha kritiky ohodnoceny jako málo kvalitní, dědečkovi Michaelovi se prý nepodařilo dostatečně se poprat se sluncem, které v době, kdy královskou rodinu fotografoval, oslńovalou celou zahradu. 

Je však více než jasné, že si Kate a William právě tímto rozhodnutím získali ještě více fanoušků než doposud.

Kensingtonský palác uvedl, že fotografie byly pořízeny na počátku srpna, když Kate s Willem a malým Georgem pobývali v honosném sídle Carole a Michaela Middletonových v Berkshire. 

William se nedávno stanici CNN v exkluzivním rozhovoru svěřil s pocity novopečeného otce. "Catherine a malý George jsou pro mě hlavní priority. A Lupo," poznamenal princ a doplnil, že kokršpaněl jménem Lupo se již s novým přírůstkem do rodiny začíná sžívat.

Také se přiznal, že byl tím, kdo vyměnil první plínku a dodal, že George je sice trošku křikloun, ale velice hodný.

Fotogalerie
8 fotografií