Ilona si vyvoleného Radka Voneše brala na Moravě, v kostele ve Vranově. Svatba v chrámu páně má jistě formální požadavky a navíc velká róba tomuto jevišti sluší. Vlastně náleží. Nicméně i tady je na výběr. Csáková, která nikdy nebyla na poli módy suverénní, si bohužel úplně dobře nevybrala. Ve volbě svatební róby chybila. Místo střízlivé elegance zvolila invenci českého rebela Josefa Klíra, který si ženu plete s dominou a zapomíná, že méně je víc. Iloně přitom stačí tak málo – je výrazná sama o sobě.

Ivana Gottová, jež se na veselku dostavila i se svým Slavíkem a jejich rozkošnými dcerkami, zvolila cestu minimalismu, který velkým a výrazným ženám sluší. Legendární Karel svůj outfit nadčasového playboye poněkud překombinoval. Jejich dcery, Nelly Sofie a Charlotte Ella byly sladké a jako družičky bez chyby. Kamarádka z branže, Monika Absolonová rovněž vsadila na klasiku a stylizovala se do italské lady šedesátých let, která ví, o čem Felliniho dolce vita je... Vize byla skvělá, výsledek už tolik ne. Zkazila ho velká kabela.

 

Také tu byl ženich Radek. Velký chlap, jenž dostál formátu, i když to mohlo být lepší. Jenže tenhle chlapík takové laťky neřeší. Na svatebním večírku (jak bývá zvykem), se nevěsta nepřevlékla. Ani jiní V.I.P. hosté, kteří velkou a tradiční veselku se stovkou svatebčanů kořenili. Podstatné je, že všichni tančili, hodovali, smáli se a plakali, jak to má být. Róba nevěsty na velkou eleganci nedosáhla - ale ona byla šťastná, což je podstatné. Mistr Gott zjihle zalitoval, že se ženil v Las Vegas, nikoli na idylické Moravě.

 

Někdo měl po ránu kocovinu a Ilona má své manželské ano šťastně za sebou. Jiné nevěsty si mohou vzít poučení, že kámošky se neposlouchají (pokud Klíra Iloně doporučila Gottová) anebo ano (pokud se jí ho snažila rozmluvit). A všichni víme, že tohle není podstatné: Hlavně ať se ti dva milují. V dobrém i ve zlém, až do smrti.

Fotogalerie
5 fotografií