Rozjásaný ženich, podnikatel Radek Voneš se už dopoledne netajil tím, že chystá pro svou nevěstu závratný noční zážitek. „Co se týče svatební noci, chystám pro Ilonku velké překvapení. Ona zatím vůbec netuší, o co jde, dozví se to v tu pravou chvíli,“ byl tajemný Voneš.

Ženich si hodlal oslavu řádně užít. Protože mu jeho svědek, zpěvák skupiny Kamelot Roman Horký, rozmluvil divokou rozlučku se svobodou den před sňatkem, svatební den začal už ráno lahví bílého vína. "Radek mi den před svatbou zavolal a přemlouval mě, ať zajdeme zapít poslední den, kdy není v chomoutu. Já jsem mu to ale rozmluvil a řekl jsem mu, že si to všechno vynahradíme dnes v noci!" prozradil Blesk.cz Horký. A tak se taky stalo. Jen co z novomanželů opadla nervozita ze vstupu do manželství, začala zábava prolévaná bílým moravským vínem.

Gott vydržel do tří do rána

Jako jeden z nejvytrvalejších hostů se ukázal Karel Gott. "Odhaduju, že vydržím oslavovat tak do čtyř do rána, hlavně ať je to spontánní a upřímné,“ kasal se zpěvák. Ten nakonec skutečně odcházel mezi posledními, kolem třetí hodiny ranní. Spolu se svědkem ženicha Romanem platil Karel za hlavního tahouna celého mejdanu.

Líbal Csákovou

Během veselice Gott ochotně věnoval tanec hlavní hvězdě Iloně a završil jej vřelým přátelským polibkem na ústa. Csáková však nebyla jediná, kterou Karel "protočil". Skoro každá Gottova příznivkyně stála o tanec s Mistrem, a ten rád vyhověl. Jeho žena Ivanka pouze shovívavě přihlížela, věnovala se spíše dcerkám a svého muže nechala napospas nadšeným obdivovatelkám.

Ještě kolem jedenácté hodiny pak venku dováděla s dalšími dětmi i Karlova dcera Charlotte a vůbec to nevypadalo, že by se chystala spát. To její mladší sestřička Nelly Sofie šla na kutě už kolem deváté. „Nemusela jsem ji ani moc dlouho uspávat, byla utahaná jako kotě. Přece jenom toho na ni bylo hodně, dokonce ji ani neruší ta hlasitá hudba a spí jako dudek,“ poznamenala Ivana.

Celá Gottova rodinka spolu s dalšími VIP svatebčany pak přespala přímo v pokojích penzionu Nebeský Mlýn, kde se hostina konala. Ilona s manželem Radkem prý měli celý objekt zarezervovaný jen pro sebe a sami se nad ránem ve vyšších patrech penzionu uchýlili ke spánku. A právě na pokoji starého mlýna se zřejmě novomanžel Voneš vytasil s avizovaným překvapením pro svou nevěstu Ilonu.

Video
Video se připravuje ...

Svatební mejdan Ilony Csákové Blesk - David Malík

Syna novomanželů hlídala teta Monika

Jejich syn Daniel (2) byl po dobu oslavy v péči zpěvačky Moniky Absolonové a ženichových rodičů a vypadalo to, že se o něj postarají i během svatební noci. „To víte, že Danek asi nebude s nima, to bude výlučně jenom záležitost Radka a jeho nevěsty. Určitě budou chtít klid a intimčo!“ řekl Vonešův bodrý bratranec, profesionální řidič Petr.

Po bujarém tanečním veselí se svatebčané přesunuli ze zadýchaného sálu restaurace ven na vzduch. Tam hosté i přes pokročilou noční dobu stále uždibovali čtyřpatrový svatební dort, grilované maso a pečenou kachnu se zelím. Také se hodně popíjelo víno, nejvíce Rulandské šedé.

Csáková měla po celou dobu mejdanu na sobě svatební šaty od návrháře Josefa Klíra, které nesundala ani během divokého tance ve společnosti svého manžela a otce. „Svatba je v mém případě doufám jen jednou za život, tak si chci tu nádheru od Pepy užít co nejdéle,“ poznamenala zpěvačka. Šaty sice celé svatební radovánky vydržely, ne tak Ilonin makeup, který vzal za své už během dojemného prvního tance novomanželů na píseň Čas rozchodů od Romana Horkého.

Fotogalerie
29 fotografií