Zuzana Paroubková je s největší pravděpodobností statečná žena, která se ctí ustála rozvod se slavným manželem. Tato padesátnice rozhodně nevypadá jako sešlá zklamaná bytost, která věčně sedí doma a po večerech si čte v originále verše Baudelaira.

Oproti minulosti kratší prosvětlené vlasy. Na sobě efektní, sportovně elegantní kabát, v ruce luxusní tašku LV s typickým kanafasovým vzorem – tak vypadala paní Zuzana, když v doprovodu jedné ze svých přítelkyň dorazila na bujarý křest fotografického diáře Jakuba Ludvíka. Na první pohled překvapila - tak atraktivní svršky nenosila ani když byla ženou premiéra Paroubka.

Fotogalerie
1 fotografie

Při bližším ohledání se už outfit paní Paroubkové tak dokonalým nejevil.Z pod pláště čouhala kostkovaná sukně, která se třískala s leopardím vzorem na kabátě i dezénem kabely. A když se exmanželka bývalého premiéra svlékla, odhalila další oblečení, byla to už zase stará dobrá, bohémsky socdemácká Zuzana.

Babská károvaná sukně, beztvará slupka úpletu, pod ní bavlněné triko s vykukujícími disko písmeny. A vedle ní Vuittonka, známka všech vyvolených parádnic… Společnice Zuzany byla decentnější, i když taky žádná sláva.

Fotograf Jakub Ludvík pozval paní Zuzanu na svůj mejdan proto, že patří k těm, jež mu do diáře pózovali. V jejím případě se rozhodl pro stylizovaný portrét: přesvícená, ze tmy vystupující tvář, dekorativní líčení, zářivý úsměv vyrovnané ženy... Dokonalá iluze. Paní Paroubková se tak ocitla mezi snímky Karla Rodena, Michaela Horáčka, Filipa Renče, spousty modelek.

Celebritami oblíbený bohém Jakub Ludvík má pro Zuzanu Paroubkovou slabost, což potvrdil i slovy: „Je to super ženská. Mám ji hodně rád. Ona je jedna z nejhodnějších bytostí, které znám.“ Zuzana má Jakuba rovněž ráda. Na křest diáře mu přinesla opožděný dárek k jeho silvestrovským narozeninám v podobě luxusních hodinek od Georgia Armaniho.

Nevázaný křest se dámám líbil, i když zde mezi rozdováděnými frajírky a lepými děvenkami vypadaly poněkud nepatřičně. Zjevem určitě. To jim na pohodě neubralo. Vystačily si. Paní Paroubková vypadá konečně šťastně. Má úsměv na tváři a snaží se parádit. Jen musí na cestě k image lady pochopit jistá pravidla stylingu. Kabelka za desetitisíce úspěch nejistí. Ta je pouze onou pomyslnou třešničkou.