Akci jako vždy zorganizoval třetiřadý zpěvák Martin France a stejně jako jindy šlo o podivnou popíkovou sešlost bez jednotícího principu. Řada účinkujících seniorů, začínající hvězdičky a osoby, jejichž slávě dávno hrana zvonila. Pár aktivních celebrit… A poměrně dost nevkusu…

Leccos už napověděl nevkusný plakát s plejádou portrétů účinkujících. Jednaosmdesátiletá Yveta Simonová vedle SuperStar Zbyňka Drdy. Nudně nasládlý Martin France vedle kreativních All X. Hvězdy muzikálů Leona Machálková a Bohouš Josef. Plus hlavní trojice doyenů Laufer, Pilarová plus Urbánková, kteří tu měli oslavit svou sedmdesátku.

Bohužel Naďa Urbánková vinou těžké operace chyběla, což předpokládám France, když tisknul plakát, nevěděl. A doufám, že nechtěl kupčit se zpěvaččiným jménem, jak tvrdí její dcera Jana Fabiánová.

A pak tu také byli tradiční moderátoři akce, nyní už exmanželé Slávek Boura a Markéta Mayerová. Další dvojka, která má období slávy za sebou a kromě nevkusu, jímž disponovala odjakživa, předvádí i podprůměrné výkony. Což kreditu akce, kromě jiných momentů, také nenahrává.


Yvetta Simonová (81). Sportovně elegantní, jemně proužkovaný komplet, delší, zipy zdobený kabátek. Dřeváčky se cvoky… Svěží outfit pro dámu, které by nikdo nehádal jedenaosmdesát let. Paní Yvetta se vždycky držela lady stylu a dávala přednost kalhotovým kostýmům.

Yvetta Simonová
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer


Eva Pilarová. Zlaté tenisky s nepřehlédnutelným potiskem Gucci a rudá bundička z lakované kůže mě děsí, ale nepřekvapuje. Paní Eva si totiž na varietní pompu a la Versace stejně jako Rusové potrpí. Rádoby zpěvák Jarek Šimek zvaný Šimi zvolil bílý oblek Itala s černým trikem. Taky žádná objevná kreace.

Eva Pilarová
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer


Josef Laufer je stále šarmantní chlap, jenž na sedmdesátníka rovněž nevypadá. I on si drží image džentlmena, jenž miluje tradici s kvalitou. Sportovně elegantní plátěné kalhoty s dojitými kapsami plus kapsičkou s klopou. Černý řemen a klasická bleděmodrá košile. Tohle je opravdu fajn.

Josef Laufer
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer


Leona Machálková byla opálená, vypadala odpočatě a civilně. Její triko s potiskem plus džíny odpovídaly charakteru akce. To samé platí pro fotografa Jakuba Ludvíka, jenž se stylizoval do safari noty a měl neodmyslitelný šátek na hlavě.

Leona Machálková
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer


Slávek Boura, do zapomnění upadávající moderátor, byl vždycky šaškem a tím už také v šatníku zůstane. Z módy vyšlé boty, bleděmodré džíny a nemožná à la Havaj halena. Z pod ní deroucí se houští chlupů. Věřím, že Davidu Beckhamovi by se udělalo při pohledu na Bouru zle...

Slávek Boura
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer


Markéta Mayerová po rozchodu s Bourou z neštěstí přibrala. Ale to ještě neznamená, že se musí halit do krabice kazaku s přiznanou podprsenkou, která si nezadá s těhotenskou. Bižu na krku je jak z pouti, ale bezkonkurenčně nejšílenější jsou bleděmodrá kopýtka s vysokou platformou a svrškem, který jako by byl ustřižený ze zdravotnické obuvi.

Markéta Mayerová
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer


Martina Balogová disponuje úžasným hlasem, ale bohužel postrádá vkus. Ještě předtím než se kvůli mateřství ztratila ze scény, mi svými otfity připomínala zpěvačku z přístavního baru. Ovšem na Housce se stylizovala do holčičky. Růžové triko, úpletová šatová sukýnka… Nejsem si jistá, zda pod prsy nabraný a podkasaný střih správně kamufluje Martinina kila. Navíc baby doll s touto plnokrevnou ženou stylově neladí.

374389:gallery:true:true


Martina Pártlová umí zpívat, ale cit pro módu, její styling, postrádá. Alespoň by si měla pamatovat, že extravagantní věci vyžadují kvalitu. Jinak vypadají lacině jako tyto trendy střevíčky. U saténových šortek jednoznačně doporučuji vyvléknout umělý fábor v pase, plandající v rozkroku. A nejlépe i na stehnech zavázané tkanice.

Martina Pártlová
Autor: Foto Blesk - Martin Mithofer