Když Domenico ještě bydlel doma v italském Garganu, všiml si jednou někdo z rodiny, že má zvláštně zabarvené mateřské znaménko. Mladý zpěvák byl urychleně odeslán k lékaři, který mu pro jistotu okamžitě udělal biopsii. Bohužel se ukázalo, že je znaménko zhoubné.

„Byly to pro Domenica velké nervy, ale ustál to. Znaménko mu vyoperovali a pak následovala nutná léčba,“ prozradil ještě Slováček. Součástí léčebných opatření bylo i to, že se mladý hrabě už nesměl vystavovat žhavým slunečním paprskům. Možná i proto se Domenico pak vydal do Čech, kde přece jen nesvítí slunce tak dlouho jako ve slunné Itálii.

Teprve nedávno si mohl Martucci skutečně z hloubi duše oddychnout. Lékaři mu po dlouhých létech obav řekli, že je konečně zdráv. Může se tedy beze strachu věnovat zpívání a lásce. Iveta Bartošová o nového milence kvůli jeho dřívějším potížím s rakovinou kůže nepřijde.

Nerozdělí pár ani maminka italského hraběte?

Zamilovaný pár teď čeká další zkouška. S otcem se Iveta poznala nedávno, když byl na návštěvě Prahy. "Tatínek je velmi chladný byznysmen, který nikdy nedává své city najevo, ale když se setkal s Ivetou, plakal dojetím," popisoval italský hrabě nadšení svého otce. Martucci s Ivetou se teď ale vypravili do rodinného sídle rodiny v italském Garganu, kde se zpěvačka seznámí s maminkou. A jak známo, maminky mají přísnější měřítka na výběr životních partnerek svých synů. "Věřím, že bude stejně jako táta nadšená. Iveta je velmi milá a sympatická, získá si každého," doufá Domenico.

Fotogalerie
9 fotografií