Vzhledem k tomu, že Kolář auto řídil, je zřejmé, že nešlo o úlet v alkoholovém rauši. Naopak, jak snímky pořízené paparazzi SuperSpy odhalují, milenci se nejdřív posilnili ve fast foodu, a pak na to skočili. Po několikaminutové líbačce o dvacet let mladší blondýnka důkladně prozkoumala Petrův poklopec, utřela si pusu, a pak se společnými silami přesunuli na zadní sedačku, kde jejich milostné radovánky pokračovaly.

Lenka Chlupáčková
Autor: Dívka léta 2010
Asi po hodině své dovádění ukončili, muzikant odvezl Lenku domů a odebral se za manželkou, tanečnicí Zuzanou (36) a syny Petrem Pavlem (7) a Honzíkem (1) k rodinnému krbu. Pokoušeli jsme se získat Petrovo vyjádření, ale bohužel nám nebral mobil. Zřejmě má dnes úplně jiné starosti...

Půvabná blondýnka se pokoušela probojovat mezi finalisty třetí řady reality show VyVolení. Ve svém profilu se Lenka svěřila, že sní o šťastné a zdravé rodině a práci reportérky a jejím oblíbeným zpěvákem je Petr Kolář! Lenka je obecně soutěživá mladá dáma. Snažila se i v soutěži Blesku Dívka léta.

Kolářovi manželka v prosinci porodila druhého syna
Autor: Ladislav Křivan, Mediafax

A přitom to není tak dlouho, co se zpěvák dušoval, že je své ženě věrný a promiskuitní je jen v muzice. "Promiskuitní jsem jen v hudbě, když skáču z muzikálu do muzikálu a z projektu do projektu. Ale tím to končí. Nechci být propíraný novinami a časopisy kvůli tomu, že mám každý měsíc jiný vztah. Jsem pro stabilní rodinu, protože jsem tak vychovanej a měl jsem v dětství stabilní rodinu."

Každopádně tohle není Kolářova první avantýra během jeho druhého manželství. Zdi Divadla Broadway a Hybernia by mohly hodně vyprávět. Stačilo, aby si Petr v divadelním klubu dal pár piv a panáků, a kostymérky, biletářky nebo tanečnice z company se na něj slétly jako vosy na med. Petr málokdy odolal jejich svodům. Kdo by také odmítl přítulnost mladých a neznámých kočiček?

"Ty holky na to čekají. Dělá jim moc dobře, když jim slavní rockeři objednají panáka, políbí je nebo si sem tam sáhnou... To už je pak jenom krůček k sexu," tvrdí zdroj, který se už dvacet let pohybuje v divadelním prostředí.

Fotogalerie
6 fotografií