Herečka Klára Trojanová má s manželem tři syny Františka (11), Josefa (10) a Antonína (1). A právě starost o první dva a skloubení kariéry jí dalo před lety pořádně zabrat. Práce v divadle, natáčení filmu a do toho starost o děti není jednoduchá věc. Navíc bylo pro Kláru stresující, když musela děti kvůli práci opouštět.

"Ta doba byla fajn, ale už bych tak žít znovu nechtěla. Pro mě to bylo skutečně tak hektické období, že jsem z toho všeho nakonec skončila na prášcích," řekla Klára Trojanová pro magazín Ona Dnes. "Projevily se u mě deprese. Prášky jsem pak brala pět let," dodala.

Fotogalerie
3 fotografie

Dále přiznala, že jediný, kdo si opravdu všiml, že něco není v pořádku, byla její sestra. Manžel sice zaznamenal zhoršenou náladu, ale nebral situaci tak vážně. Sestra jí rovnou doporučila psychiatrii. Klářin bratr, olympijský vítěz ve vodním slalomu, Lukáš Pollert akorát zaznamenal, že sestra nápadně zhubla a tak měl o ni jisté obavy.

Nakonec se ale herečka ze všeho dostala. Narození třetího syna v ní probudilo ještě větší mateřské instinkty, že zanechala práce a věnuje se už pouze rodině. "Mám manžela, který nás všechny velmi slušně uživí, takže práci kvůli penězům řešit nemusím," uzavřela Trojanová.