Že je Martina Gavriely pěkné kvítko, se ví už dávno. Televize Prima ji ale přesto přijala na prestižní místo moderátorky VIP zpráv, kde se střídá s manželkou zlatého Slavíka Karla Gotta Ivanou.

Když Gavriely na místo nastupovala, Prima o erotických fotkách, které kdysi Martina nafotila, věděla. A Gavriely se zapřísahala, že už se žádné další lechtivé snímky neobjeví, jelikož už jich víc nenafotila. Teď se ale zjistilo, že lhala! Na snímcích pořízených v Americe, které do Blesku poslal všímavý čtenář, se moderátorka ukazuje v pornografických pózách, které s lehkou erotikou nikdo zaměnit nemůže.

A co na to Gavriely? "Na TV Prima jsem nastupovala s tím, že jsem rozhodně netajila, že jsem v minulosti fotila nahé fotky. Nemám s tím problém, tak nechápu, proč se to teď vytahuje," řekla Blesku moderátorka, která se dříve ráda svlékala před objektivem.

Prima dělá, že o ničem neví

Dnes (sobota 5. 3.) měla Gavriely podle plánu uvádět VIP zprávy, ale vedení Primy ji odvolalo a zastoupí ji kolegyně Ivana Gottová. "Dnes mi zavolali, že večer nebudu vystupovat. Oficiální důvody neuvedli, má se to řešit v pondělí," svěřila se Gavriely.

Prima zatím dělá, že o ničem neví, a s Martinou si protiřečí. "O celé kauze jsme se dozvěděli pouze z médií. Do pondělí oficiální stanovisko podávat nebudeme. V sobotním vysílání Ivana Gottová nahradí Martinu Gavriely z provozních důvodů," mlžila v sobotu odpoledne tisková mluvčí televize Prima Jana Mrákotová.

Fotogalerie
5 fotografií