Mezi Gavriely a Tranem to začalo v září minulého roku na narozeninové oslavě Martiny a její kamarádky Evy Decastelo v jednom pražském music klubu, kde Marcus hrál s kapelou Embassy. Mezi dvojicí to okamžitě zajiskřilo. Gavriely teď milence tahá skoro všude, hlavně mu dohazuje kšefty. Společně se objevili na křtu nového party klubu Playboy. Zatím co Martina moderovala, Marcus zazpíval.

Na akci Martině sekundovala moderátorka Gábina Partyšová. Obě dámy byly oblečené do sexy černých kožených outfitů. Martina se na rozdíl od Gábiny držela zpět, oblékla kalhoty, triko a koženou vestu. Gábina rozpalovala muže minišatama s rafinovaným rozparkem. Stačil jediný tah zipem a byla by nahá!

Fotogalerie
16 fotografií

Gavriely se po celou dobu držela od Marcuse před fotografy raději dál. Zřejmě se pořád stydí za to, že přebrala Marcuse mladé zpěvaččce Ewě Farné. Martina je ale ve svém okolí známá tím, že si nyní dopřává mladší partnery. I když se vdala za o několik let staršího muže.

Martina po rozchodu s hokejovým bouřlivákem Radkem Dudou, s nímž žila sedm let, randila s bývalým hokejistou Slávie Martinem Veselým, pak jí do hledáčku skočil dvaadvacetiletý hráč amerického fotbalu Samuel Tate Lancaster a nyní se v její posteli povaluje exotický muzikant Marcus Tran. Pohledný zpěvák před Ewou Farnou léta chodil se zpěvačkou Olgou Lounovou, nyní se hřeje v náruči Martiny Gavriely.