"Ano, rozešli jsme se. Marta je správná holka a navždy pro mě bude hodně znamenat, ale bohužel přišla ve špatné době," potvrdil Blesk.cz rozchod s Jandovou Mráz. Podobnými slovy jako Viktor, komentovala jejich konec vztahu i zpěvačka. "Není pravda, že mi Viktor byl nevěrný nebo já jemu. Nikdo druhý v tom opravdu nebyl. Potkali jsme se jen ve špatnou dobu a čas hrál proti nám."

Je jasné, že jak Mráze tak Jandovou hodně trápil táhlý rozvod s Bočanovou. Mahulena na něj totiž vůbec nespěchala a dokonce to vypadlo, že ho i schválně oddaluje. Podle lidí z jejího okolí, tajně doufala, že se k ní manžel vrátí a vše pojede ve starých kolejích. Tohle její zarputilé chování jistě nepotěšilo Jandovou. Už dlouho mluvila o tom, že je ve věku, kdy jí už tikají biologické hodiny a ráda by se usadila v nějakém domečku, kde by se věnovala své rodině.

Rozeštvala je Bočanová?

Není žádným tajemstvím, že se Mahulena se vztahem svého manžela a Marty, horko těžko smiřovala. Hodně dlouho nemohla skousnout, že je Viktor opravdu šťastný a že to s rozvodem myslí vážně. Dokonce musela vyhledat pomoc u psycholožky a deprese zaháněla silnými léky. "Ano, chodím k psycholožce už dlouho, za tu dobu se z nás staly kamarádky. Mohu se jí se vším svěřit, ona mě vyslechne a ještě poradí," netajila se moderátorka TopStar magazínu na Primě.

Bočanová sice své deprese řešila, ale téměř rok a půl od rozchodu s manželem bydlela v jejich společném domě v Čičovicích. Mráz byl tedy nucen odstěhovat se. Střídavě spal u Marty ve vinohradském bytě nebo ve svém penzionu, který sousedí s jeho domem.

Loni na podzim se Viktor s Mahulenou dohodl, že jí v Čičovicích postaví domek. S tím herečka nadšeně souhlasila a odstěhovala se do pronajatého bytu na Staroměstském náměstí. Netrvalo dlouho a přiznala i milence, Martina Černého.

Fotogalerie
4 fotografie