"Stále ještě chodím ke své psycholožce, ale antidepresiva jsem vyměnila za třezalku a meduňku," přiznává herečka, která psychologa vyhledala krátce poté, co se rozpadlo její manželství s podnikatelem Viktorem Mrázem.

Zatímco Viktor se z rozchodu oklepal v náručí zpěvačky Marty Jandové, Mahulena zpočátku hledala útěchu u mladého produkčního Jakuba Vytáčka, ale pak raději vyhledala odborníka. "Jelikož k mé psycholožce chodím už dlouho, tak se z nás staly kamarádky. Jsem ráda, že se jí se vším mohu svěřit. Vyslechne všechny mé nářky a ještě mi poradí," pochvaluje si herečka.

Bočanová s dcerou Marinou stále žije ve společném domě v Čičovicích, ale v co nejbližší době by se ráda přestěhovala do svého. "Chtěla bych nám zařídit domek ve stejné vesnici, aby to pro Máňu nebyla tak velká změna. Dům, kde jsme žili společně od základů zařídil Viktor, takže chápu, že k němu má velký vztah," tvrdí Mahu, která se už smířila s tím, že její muž je šťastný s Martou Jandovou.

"Mrzí mě, že nám to s Viktorem nevyšlo, ale ze srdce mu přeji, aby byl šťastný po boku jiné ženy," říká Mahulena, jež je momentálně nezadaná. "Lásce se nebráním. Naopak si přeji, abych se opět doopravdy zamilovala a byla upřímně milována."

Fotogalerie
5 fotografií