"Paní Bočanová si tento model u mě v ateliéru sama vybrala. Trvala na tom, aby jí nebylo vidět poprsí, takže zvolila košili a dlouhou sukni s volány. Určitě by jí slušely večerní šaty kombinované s tylem, ale bylo to její přání, tak jsem ho respektovala," řekla Blesk.cz módní návrhářka Petra Pilařová, která své nejnovější modely předvedla v prostorách pražského Rudolfina. Vedle usměvavých modelek v rozevlátých sexy šatech nevypadala upjatá Bočanová vůbec dobře.

Je vidět, že Mahulena za rok a půl, co nežije se svým manželem Viktorem Mrázem, nějaké to kilo přibrala. To je zřejmě také důvod, proč se halí a češe jako jeptiška. Blesk.cz radí: Méně polehávat na sofa v TopStaru, víc se usmívat a najít si nového mladého zajíčka!

Fotogalerie
9 fotografií

Módní show dominovaly večerní šaty, které vnady některých modelek horko těžko udržely na uzdě. Velký problém měla Česká Miss 2006 Renata Langmannová se saténovým vrškem na zavazování okolo krku. Nechybělo mnoho a bradavka by byla venku. Pod tylové šaty si všechny krásky raději vzaly prádlo v tělové barvě.

Na mole se s Renatou vystřídala třeba Lucie Váchová, Radka Kocurová, Jitka Válková, Bára Kolářová nebo Iveta Lutovská.