Stát se podle ní může všechno. „Tím spíš, když jste daleko od sebe,“ pokračovala Marta. Častou odluku od Viktora si ale způsobila sama. To když kývla na roli porotkyně v německé Popstars, obdobě naší Superstar.„Byla to velká výzva, která se neodmítá,“ snaží se Marta přesvědčit sebe samu, že udělala dobře. Pochyby ji ale zviklávají stále víc. Viktor s Mahulenou se totiž pořád nemají k rozvodu. „O rozvodu jsme se ještě vůbec nebavili. A proč také? Vždyť to nespěchá,“ prohlásil navíc Viktor. Obavy Marty jsou tedy celkem namístě.

520287:gallery:true:true

Viktor má s Mahulenou dceru Márinku a dvanáctiletý vztah. Bočanová bydlí stále s dcerou ve Viktorově domě v Číčovicích a Viktor s tím souhlasí. Třeba se v nepřítomnosti Marty rozhodne, že se k sobě s Mahulenou pokusí ještě vrátit.

„Počítat se musí se vším. Život vás ze dne na den může hodně překvapit,“ říká Jandová, která vlastně Viktora neuvidí půl roku vůbec. Pokud se totiž z Německa vzácně do Prahy vrátí, bude to pouze kvůli vystoupení v muzikálech Baron Prášil a Ať žije Rock’n’Roll. Předejít případnému rozchodu ale podle Marty nejde. „Nemůžete partnera hlídat a kvůli tomu třeba odmítat práci. I mně by to bylo protivné. Partnerství je svobodná volba,“ řekla Blesku Marta Jandová.