O incidentu informuje slovenský server Topky.sk, pro který se student Martin vyjádřil, že ho Zazrivý zfackoval. Martin si chtěl promluvit se svou bývalou přítelkyní, mladou učitelkou hudby, která s ním byla donedávna zasnoubená. Osud jim ale zkřížil cestu v podobě Mariána Zazrivého. Pěvec mu snoubenku svedl!

Strkal do mě a vyhrožoval mi fackou

Když chtěl Martin zjistit, jak je to nyní s jeho vztahem, dostali se se Zazrivým do hádky. "Jednou jsem na Moniku čekal před domem, když šla z práce. Chtěl jsem si s ní promluvit," začal své vyprávění Martin a pokračoval: "Ona se mnou odmítla mluvit. Tak se do toho zamotal i on, beze slova do mě začal strkat a vyhrožovat mi fackou. Strkal do mě, tak jsem mu to vrátil. Rozdělila nás nakonec až Moničina matka."

Jak na osočení z údajného napadení zareagoval Marián Zazrivý? "To se mi snad jen zdá. Abych já musel řešit takové hlouposti. Tak ať mě zažaluje," řekl podrážděně Zázrivý serveru Topky.sk. Když z něho po chvíly vyprchaly emoce, uvědomil si vážnost svých slov. Místo toho ale, aby vše uvedl na pravou míru, vyrukoval s tím, že vlastně žádného Martina nezná. Kdo tedy mluví pravdu a kdo si vymýšlí?

Fotogalerie
3 fotografie