Nebude zřejmě žádným překvapením, že české celebrity řeší na Facebooku úplně stejné věci jako každý z nás! Nejčastěji se však chlubí svými pracovními úspěchy a pak dětmi! Také si rády dělají reklamu na různé akce, kde vystupují. Před Vánoci pak řeší pořád to samé, většina hlavně pečení cukroví a kde svátky stráví! Pojďme nakouknout do soukromí moderátorky Martiny Gavriely a Evy Aichmajerové, modelky Agáty Hanychové a české Miss Jitky Válkové.

Martina Gavriely baví vtipnými příhodami se synem

Martina Gavriely s dětmi. S dcerou Jessicou a synem Antoniem
Autor: Martin Mithofer

Martina před svátky láká na Facebooku na ubytování do penzionu svého táty na horách do Krkonoš. Zároveň se chlubí novými webovými stránky o své osobě. Martina se také ráda baví o svých dětech, hlavně o synu Tondovi, který letos šel do první třídy. Baví se nad jeho spletitými výroky a pomáhá mu s domácími úkoly. Vánoce Martina zatím vůbec neřeší. Snad jen, jak upeče vánočku, protože babička to letos asi nestihne. A co že si to Martina přeje od Ježíška k Vánocům?

"Milý Ježíšku, k Vánocům bych si přála novou televizi, BlackBerry, auto, pojízdnou bránu, branku, troubu a keramickou desku a hodné děti, děkuji! :)"

"Pokud chce někdo do Krkonoš a nemá ubytování tak táta má ještě volná místa. Budu tam též, tak se uvidíme. :)"

"Chci vánočku od naší babičky Růženky! :) Tak prej jí zdraví nedovoluje, ale beru si recept. Tak ji zkusim upéct, ale předem hlasím jako od babičky Růži určitě nebude, to už vím předem."

"Tondo, co je to za písmenko? Tonda: Nevím, ale znám ho. :)

"Dnes zjistila, když prošla půlku Rudné, že její milovanej syn Antonio si to štráduje z družiny domů ve 30ti číslech sněhu v bačkurkách. :) Vidíš, že to zvládneme i bez tatínka. :)"

Agáta Hanychová nesnáší Vánoce

Agáta Hanychová cgtěla strávit Vánoce na Bali! Nakonec to ale nevyšlo..
Autor: Jiří Hadač

Copak v tuhle chvíli řeší modelka Agáta Hanychová? Že by pečení cukroví, nebo snad nakupování dárků? Ani náhodou! Agáta je zastáncem toho, že na Vánoce člověka nejvíce potěší prachy místo dárků. Navíc se rozhodla dát Vánocům f*ck off a odjet na Bali! Zřejmě ji nebaví zima a hodlá si zvednout náladu pěkně v teplíčku. To by rozhodně potřebovala, protože dávat si do statusů na Facebooku, že je celý život na p*ču, rozhodně není pozitivního ražení.

"Nesnáším Vánoce, proč si lidi nemůžou dávat jen prachy a musí se snažit něco vymýšlet?"

"Tak a jede se na 14 dnů na Bali :) a f*ck off Vánoce :)"

"Prostě neví, co dál...k*rva!"

"Celej život je na pí*u...už mě to vážně přestává bavit...:("


Evě Aichmajerové se pořád stýská po manželovi

Moderátorka Eva Aichmajerová je ve čtvrtém měsíci těhotenství a bříško už je na ní znát
Autor: Pavel Machan

Eva i když je v pátém měsíci těhotenství, tak to rozhodně není hlavní téma, které by na Facebooku řešila. Momentálně spíše hledá dobrou chůvu a počítá kalorie. Eva je jedna z těch žen, které drží věčnou dietu, ale balení sušenek, které dostala od kamarádky, rozhodně neodolá. Evě se také často stýská po manželovi a proto mu na Facebooku píše různé zamilované vzkazy. Jediné vánoční téma je u Evy nakupování dárků a hádání, který že to je ten nejhloupější?

"Kdyby někdo potřeboval dlouhodobě spolehlivou chůvu (33 let), 15 let praxe k prckovi ozvěte se mi o telefon... Praha."

"Takže dietní zásady opět v čudu. Dostala od Markéty obrovské balení sušenek Mila!!!! A je samozřejmě ráda."

"Stýská se mi po manželovi...:("

"Co je fakt hodně blbej vánoční dárek?"


Jitka Válková se chlubí pečením cukroví

Jitka Válková ráda peče vánoční cukroví
Autor: Tomáš Vrbenský

Jitka je holka z Moravy a je to na ní znát! Její oblíbenou činností před Vánoci je totiž pečení cukroví. Na Facebooku se chlubí svými hotovými výrobky. Zdobení perníčků a pečení rohlíčků a lineckého je pro ni samozřejmostí. Jitka se také pochlubila, že si mohla zazpívat v kostele a potěšit tak lidi předvánoční atmosférou svými písněmi. A na co Jitka momentálně vzpomíná? Na Českou Miss! Před rokem se totiž účastnila castingu, kde ji vybrali a ona nakonec vyhrála. Dnes se karta obrátila a Jitka zasedla do poroty. Co děvčatům popřála?

"Tak tu máme 14 finalistek České Miss 2011, všechny jsou nádherné. Myslím, že super výběr, každá je jiná. Když se vyhlašovala 14, byla jsem dojatá, vzpomněla jsem si na sebe, jak se mi v hlavě honilo tolik myšlenek, jak jsem nevěděla, co dřív. Hrozně jim to přeji, užijí si nádhernou dovolenou a několika dívkám se splní sen, otevře jim to různé cestičky. Tak všem přeji hodně štěstí a píle. Ať hlavně zůstanou, jaké jsou."

"Zpívání je ta nejkrásnější věc, hlavně v tomto předvánočním období, včera jsem si mohla zazpívat na vánočním koncertě nejenom S Pepou Vágnerem, ale i s Gospel Time a hlavně s Petrou Janů... :-) NÁDHERA"

"Tak a tady nějaký tip na zdobení perníčků...prostě to, co mne napadlo..."

"Jojo..teď už mám i hotové linecké...tak budu zítra zdobit linecké.."

"Tak těsta jsou hotová, teď už jen formičky přikoupíme a jde se na to..:-)"