"Čtrnáct dní od letu se mi udělalo hrozně zle, tak jsem šla za svým gynekologem. Po ultrazvuku mi oznámil, že miminko je mrtvé a musím okamžitě podstoupit operační zákrok v celkové anestezii. Bylo to šílené, ale na druhou stranu jsem ráda, že jsem osm měsíců na to otěhotněla a porodila zdravou dceru Jesiccu (9)," prozradila Blesk.cz sexy moderátorka.

Osm měsíců po potratu opět otěhotněla

"V 6. měsíci může dojít k samovolnému potratu a ona dotyčná to nemusí hned zjistit. Potrat se projeví špiněním, později krvácením, možné jsou bolesti v podbřišku," říká gynekolog Zlatko Pastor.

Dva roky po porodu dcery Martina opět otěhotněla a v roce 2003 přivedla na svět syna Antonia.

"Asi bych zešílela, kdyby mi po potratu řekli, že už nikdy nemohu mít děti. Jelikož jsem jedináček, vždy jsem toužila po velké rodině. Zatím mám dvě děti, ale jakmile najdu svého vysněného prince na bílém koni, budu mít ještě minimálně dvě," tvrdí Gavriely.

Rozvod ještě neproběhl

Moderátorka VIP zpráv se za o 25 let staršího izraelského podnikatele provdala ve dvaceti letech a téměř okamžitě přišla do jiného stavu. "Byla to láska na první pohled, hned jsem věděla, že tohle je otec mých dětí. Bohužel naše manželství nedopadlo podle mých představ," říká blondýnka. Manželé sice už několik let žijí odděleně, ale oficiálně rozvedeni nejsou.

"Ano, jsem ještě vdaná, ale momentálně jsem v rozvodovém řízení," dodává Martina. Kráska před rokem ukončila sedmiletý vztah s hokejovým bouřlivákem Radkem Dudou a momentálně je nezadaná.

Fotogalerie
5 fotografií