"Opravdu je to po dlouhé době, co jsem vyrazil na akci a ještě mě doprovodila manželka a děti. Když mám čas a charitativní akce je smysluplná, rád přijdu. Navíc moje děti milují dobrou zmrzlinu a tak se těší, že ji řádně ochutnají," tvrdí Dejdar, kterého do cukrárny Hájek& Boušová doprovodila manželka Daniela, syn Matěj a dcera Sára.

"Osobně si na sladké moc nepotrpím, ale domácím koláčem nebo točenou zmrzlinou ze Světozoru nikdy nepohrdnu," řekl Blesk.cz představitel rockové máničky Ozzáka.

Podle zákulisních informací by měl divácky úspěšný sitcom Comeback z obrazovky televize Nova zmizet. "K tomu se nebudu vyjadřovat," odmítl jakkoli reagovat na konec populárního sitcomu herec.

Kostková odložila syna do jeslí

Smyslem celé akce bylo setkání a posléze soutěžní klání dětí z Dětského domova Ledce a známých osobností. V obou disciplínách - poznávání chutí zmrzlin se zavázanýma očima a dozdobení dortu - s přehledem zvítězilo družstvo vedené herečkou Kateřinou Brožovou s dcerou Kačenkou a Terezou Kostkovou, která přišla bez tříletého syna Antonína.

"Toníček je v jeslích. Jsou to soukromé jesle, které fungují i přes prázdniny, a tak trochu mi je doporučila dětská lékařka. Toník je totiž hodně napřed v mluvení a dětský kolektiv je prý dobrý pro jeho další vývoj," prozradila Blesk.cz Kostková, která se po dovolené opět vrhla na natáčení dalších dílů Ordinace v růžové zahradě. "S manželem a synem jsme vlakem navštívili Španělsko a Itálii, bylo to moc fajn," dodala Tereza.

Dalšími VIP soutěžícími v cukrárně v Paláci Flóra byli Aleš Háma, Ivana Chýlková se synem Jáchymem a Michaela Maurerová s dvojčaty Josefem a Magdalenou.

Fotogalerie
8 fotografií