"Nemělo to chybu, neskutečně jsme si to užívali. S Tomášem to jinak dopadnout nemohlo," přiznala zamilovaná Kornová, která se s urostlým strážníkem sblížila před půl rokem.

Rotbauer a Filip si padli do oka

Na dovolenou vzala Kateřina i své dvě děti z prvního manželství se zpěvákem Jiřím Kornem, dceru Kristinu (18) a Filipa (19), jež trpí autismem. Na rozdíl od druhého bývalého manžela, hoteliéra Jana Pařízka si Tomáš padl do oka s postiženým Filipem.

"Kačenka je báječná ženská, která je neuvěřitelná matka. Jsem rád, že jsem ji poznal a že jsme se sblížili," řekl Blesku svalnatý muž zákona. Rotbauer je jediný městský strážník na Litoměřicku, který dostal čestnou medaili policejního prezidenta. Ten mu ji udělil za dlouhodobý boj proti kriminalitě.

Kornová míří do Ordinace

Milenci si na jachtě užívali týden a kromě slunění hodně šnorchlovali v moři nebo vyjížděli na výlety po okolí ostrova. Kornová ve volných chvílích listovala scénářem seriálu Ordinace v růžové zahradě, kam brzy jako tanečnice Nina nastoupí. "Moc se na tu roli těším a doufám, že mě scénáristé brzy nenechají umřít," směje se stále atraktivní blondýnka.

Tomáš zase dokončoval knihu o letcích RAF druhé světové války, jak přiznal, specializuje se na historii válečného letectví.

Fotogalerie
1 fotografie