„Yemi je můj dlouholetý kamarád, takže jsme s Karlem nemohli chybět. Strašně oběma přeji, aby jim to co nejdéle vydrželo, jsou to miláčkové," říká Krainová, která s přítelem a otcem jejich miminka Karlem Vágnerem zatím

Simona Krainová na párty dorazila ve volném triku s portrétem Brigitte Bardot.
Autor: Blesk - Dana Kolářová
před oltář nechystá. „Svatba pro nás není důležitá, jsem spolu takhle šťastní, tak proč to měnit. Já už jednu svatbu za sebou mám a jak to dopadlo," směje se Simona. V červenci 2003 se provdala za moderátora Bořka Slezáčka, o tři roky později se s ním rozvedla.

Krainová, která je na konci pátého měsíce těhotenství, na velkolepý posvatební mejdan v pražské restauraci Soho dorazila v upnutých šedých kožených kalhotách, volném triku s portrétem francouzské hvězdy Brigitte Bardot a tmavých pilotkách na očích.

Novomanželům připila sklenkou šampaňského, ale jinak se po celý večer držela vody a každou chvíli čelila nájezdům na své vzdouvající bříško. Každý, s kým se zapovídala, si musel rostoucího synka pohladit. K domovu se blonďatá kráska s přítelem odebrala před půlnocí.

Světová topmodelka a finanční injekce
Topmodelku Denisu Dvořákovou na párty doprovodil šéf agentury Elite Saša Jány.
Autor: Blesk - Dana Kolářová

Mezi hosty se objevila devatenáctiletá topmodelka Denisa Dvořáková, která je ve světě velmi známá. Objevila se na titulních stranách módních magazínů, jako Vogue, Harper’s Bazaar nebo Marie Claire a pravidelně předvádí pro Dior, Chanel nebo Prada.

„Denisa je velkou kamarádkou Yemiho setry Rozáry," prozradil nám jeden z hostů veselky. Na party jí doprovodil šéf modelingové agentury Elite Saša Jány.

Novomanželé dostali spoustu dárků, ale i obálek s penězi. Na pozvánkách bylo totiž napsáno, že kdo si neví rady s dárkem, ať jim raději přispěje na svatební cestu. „Prachy jsem jim nedal, nechal jsem jim ušít dvojité tričko, aby si vždy byli na blízku," prozradil Blesk.cz protekční spratek Pavel Novotný.

ANO si řekli dvakrát

Yemi a Jaromír se oficiálně registrovali již v pátek na městském úřadě v Liberci, kde se snědý tanečník narodil. V sobotu v pražské restauraci byla veselka jen pro přátele. „Byla to jedna z nejvelkolepějších svateb jakou jsem doposud zažil. Skvělá organizace, hodně pití, jídla, zábavy, fakt dokonalé. Yemi, smekám," netajil své nadšení Novotný.

Fotogalerie
7 fotografií