Dcera Kamila se ze smrti svého otce stále nemůže vzpamatovat. I když rodina věděla, že je na tom zpěvák špatně, neztráceli naději a doufali, že se stane zázrak.

Táta umíral pět let. Opakovaně mi říkal: ‚Kami, já chcípnu. Já už se odtud nedostanu‘. To potom povídal všem, takže mu už nikdo pořádně nevěřil. Fakt nikdo nepočítal s tím, že to táta zalomí tak rychle. Jenže teď už bylo jasné, že má moc slabé srdíčko, takže jsem v den, kdy umřel, mámě volala ze špitálu a říkala jí, že už se odtamtud asi nedostane. Brala jsem si kvůli tomu volno z práce, abych s ním už mohla být nonstop,“ přiznala Extra.cz Šafránkova dcera.

Přišlo jí, že se Vláďa v posledních dnech hodně změnil, rozdával věci, jako by se chtěl se všemi v dobrém rozloučit. Nakonec přišla řada na Kamilu. „Ještě se probral, řekli jsme si ahoj. Pak mi pološeptem pověděl, že ještě bude odpočívat, a usnul. Po cestě domů, kam jsem si jela zaparkovat auto, když jsem měla v plánu být s tátou teď pořád, mi zavolal doktor, že je konec. Jsem ale ráda, že cítil, že jsem byla u něj. Ještě ke mně ze spánku natáhl i ruku,“ svěřila se smutná Šafránková. Zpěvák více než deset let trpěl plicní hypertenzí, které nakonec 18. září podlehl.

 VIDEO archiv: Zpěvák Walda Gangu Šafránek bojoval o život! A stále nemá vyhráno!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Walda Gangu Šafránek bojoval o život! A stále nemá vyhráno! Daniel Černovský

Fotogalerie
25 fotografií