Natali Ruden se nechala inspirovat Asií a podle toho se také oblékli hosté její autorské přehlídky. Modelka Jana Doleželová dorazila v červeném saténovém kimonu, v dlouhých rudých šatech se saténovým přehozem přes ramena přišla Petra Vraspírová v doprovodu přítele Romana Vojtka.

Rudou barvu zvolila pro slavnostní večer i bývalá asistentka pěti amerických prezidentů Eliška Hašková-Coolidge, kterou doprovodil manžel, ale i účastnice Hotel Paradise Nikol Trojanová. Rudá byla k vidění  i na mole a předvedla ji Andrea Bezděková nebo také Aneta Vignerová.

Kdo na sebe ale strhnul veškerou pozornost, byl návrhář Osmany Laffita. Ten si totiž nechal prodloužit havraní vlasy až pod zadek a chlubil se jimi, kudy chodil. Radost z nich měl i jeho partner Guy, který umělé kadeře neustále upravoval a hladil. Ještě větší poprask ale způsobily návrhářovy boty. V ponožkách totiž vklouzl do růžových žabek, které stály na čtyřech špalíčkách. V extravagantní obuvi a s nejdelšími vlasy večera byl Osmany k nepřehlédnutí.  

VIDEO: Osmany Laffita o své Výměně manželek: Nedalo se to vydržet, plakal jsem!

Video
Video se připravuje ...

Osmany Laffita o své Výměně manželek: Nedalo se to vydržet, plakal jsem! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií