Na Jiřího Pomeje je v poslední době velmi smutný pohled. Pohublý s oholenou hlavou a stále ve stejném ošuntělém triku nevypadá jako muž, kterého by chtěla jeho manželka Andrea vzít zpátky. A tak není divu, že se v jejím životě objevil urostlý fešák Petr Plaček, jak prozradil server Expres.cz.

„To, že jsem se s ním viděla, zapírat nebudu. Ale vztah potvrdit nemůžu,“ řekla Expres.cz atraktivní dýdžejka, která tento týden podala žádost o rozvod. Na přímý dotaz Blesku už ale vztah se svalovcem potvrdila: "Je to ještě v začátku, nevím, na jak dlouho, takže se mi o tom nechce mluvit," napsala nám Andrea. 

Ta měla dlouho s manželem strpení a byla mu oporou, ale on se vůbec nesnažil a naopak na vše rezignoval. A to bylo pro Andreu, která se od něho před několika měsíci odstěhovala, velké zklamání.

Ještě několik týdnů čekala a dávala Jirkovi naději, ale brzy pochopila, že to nemá cenu. Vrhla se proto do pracovního kolotoče, kde nejenom přichází na jiné myšlenky, ale i vydělává dost peněz. A to jako matka dcery Aničky a manželka zkrachovalého producenta potřebuje.

I když Petr Plaček na první pohled vypadá, že s činkami i spí, tak je velmi úspěšným podnikatelem. Pracuje v rodinné firmě, která se specializuje na klempířské práce a renovace střech. 

VIDEO: Patrasová a Pomeje: Líbačka před novináři! Co je k sobě táhne?

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Pomeje: Líbačka před novináři! Co je k sobě táhne? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií