Monika se v půlce července zúčastnila závodu ve vodním lyžování. V této disciplíně už sice vyhrála i mistrovství ČR, ovšem tentokrát vše skončilo pádem a vážným úrazem! „Mám mnohočetnou zlomeninu nártních kůstek a hnuté kloubní pouzdro,“ prozradila tehdy moderátorka, která prý ale měla také poškozené měkké tkáně.

Musela podstoupit operaci, při níž jí lékaři dali do nohy dráty, které jí opět vyndají až po šesti týdnech. Nyní už je Marešová sice ze špitálu doma, ovšem zdravá ještě není. Na sociální síti to dokázala fotkou své operované končetiny. Tu má totiž ještě stále velmi oteklou a na nártu má navíc velkou jizvu.

Ona sama si z toho ale prý nic nedělá. „Na jizvu prdim,“ vysvětlila na Facebooku s tím, že až jí bude líp, nechá si památku na zranění překrýt nějakým tetováním, které doplní drobné vlaštovky, co jí nohu zdobí už teď.

Mnohem horší je pro ni ztížený pohyb. I tento problém už ale vyřešila, jelikož jí kamarádka pořídila invalidní vozíček. „Je to pecka, je super, že si převezu i talíř s jídlem,“ radovala se máma dvou synů.

Té řada lidí v komentářích popřála brzké uzdravení. Dokonce ji politovala i Monika Štiková (46). „Za měsíc budeš běhat jak laňka,“ prorokovala jí zase jedna známá. „Měsíc to nebude... Ale podzim už snad jo,“ doufá Marešová.

VIDEO: Moničin exmanžel nedávno oslavil svatbu. Co si o tom blondýnka myslí?

Video
Video se připravuje ...

Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
34 fotografií